Een Afbeelding Invoegen In Een Presentatie

Inhoudsopgave:

Een Afbeelding Invoegen In Een Presentatie
Een Afbeelding Invoegen In Een Presentatie

Video: Een Afbeelding Invoegen In Een Presentatie

Video: Een Afbeelding Invoegen In Een Presentatie
Video: Google presentatie afbeelding invoegen 2023, Maart
Anonim

De meeste presentaties zijn van twee soorten. De eerste bevat kant-en-klare bestanden die geschikt zijn voor weergave met videospelers. Presentaties van het tweede type worden gestart met behulp van het hulpprogramma waarin ze zijn gemaakt, of het equivalent daarvan.

Een afbeelding invoegen in een presentatie
Een afbeelding invoegen in een presentatie

Noodzakelijk

  • - Power Point;
  • - Filmmaker.

instructies:

Stap 1

Het grootste deel van het tweede type presentatie wordt gemaakt met behulp van Power Point-software. Het is opgenomen in de Microsoft Office-suite met toepassingen. Gebruik het opgegeven programma of hulpprogramma uit de Open Office-groep om wijzigingen in deze presentatie aan te brengen.

Stap 2

Installeer de geselecteerde applicatie. Start je computer opnieuw op. Start Powerpoint. Klik op het pictogram in de linkerbovenhoek van het werkvenster en selecteer "Openen". Ga naar de voltooide presentatie en selecteer het gewenste bestand.

Stap 3

Wacht tot het project in het programma is geladen. Zoek in de linkerkolom de positie waar u de afbeelding wilt toevoegen. Klik met de rechtermuisknop op een vrij gebied tussen twee aangrenzende afbeeldingen. Selecteer Dia maken.

Stap 4

Selecteer het venster dat verschijnt met informatie over de dia. Zoek in het hoofdwerkgebied het pictogram "Afbeelding uit bestand invoegen" en klik erop met de linkermuisknop. Selecteer de gewenste afbeelding met behulp van het gestarte Explorer-menu. Selecteer het en klik op de knop "Openen".

Stap 5

Sla het project op na het toevoegen van de gewenste items. Om dit te doen, drukt u op de toetsencombinatie Ctrl en S of gebruikt u het menu "Bestand".

Stap 6

Als de presentatie is gemaakt met Movie Maker of een equivalent daarvan, voer dan het opgegeven hulpprogramma uit. Open het menu Bestand en selecteer de optie Project openen.

Stap 7

Druk na het laden van de informatie in het programmamenu op de toetsen Ctrl en A. Zoek de gewenste afbeelding, selecteer deze met de linkermuisknop en klik op de knop "Toevoegen".

Stap 8

Nadat u het bestand in het projectmenu hebt geladen, verplaatst u het met de linkermuisknop naar de visualisatiebalk. Plaats de honingfoto op twee aangrenzende dia's. Maak een voltooid videobestand met behulp van de functie "Opslaan in avi" die beschikbaar is in het menu "Bestand". U kunt ook het hulpprogramma Adobe Premier gebruiken om dergelijke projecten af te handelen.

Populair per onderwerp