Flash Invoegen In Een Presentatie

Inhoudsopgave:

Flash Invoegen In Een Presentatie
Flash Invoegen In Een Presentatie

Video: Flash Invoegen In Een Presentatie

Video: Flash Invoegen In Een Presentatie
Video: 6. Een presentatie maken met LibreOffice Impress: Video Invoegen 2024, Mei
Anonim

Een elektronische presentatie is een zeer handig hulpmiddel om informatie over een onderneming, goederen, diensten op een groot scherm voor een auditorium of publiek te demonstreren. Het gebruik van flash-technologie in de presentatie maakt het nog interactiever.

Flash invoegen in een presentatie
Flash invoegen in een presentatie

Noodzakelijk

  • - computer met internet;
  • - Power Point-programma;
  • - bestand flitsen.

instructies:

Stap 1

Gebruik de speciale Ispring-plug-in voor Microsoft Power Point, waarmee u Flash aan uw presentatie kunt toevoegen. U kunt het downloaden via de volgende link https://www.ispringsolutions.com/download/ispring_pro_ru_5_7_0_3019.msi. Installeer de plug-in, open vervolgens de presentatie en plaats de flitser op de dia.

Stap 2

Selecteer de gewenste dia om het flash-object in te voegen, selecteer vervolgens het menu "Weergave" - "Werkbalken", schakel "Besturingselementen" in. Selecteer vervolgens "Meer artikelen". Selecteer Shockwave Flash Object uit de lijst met beschikbare objecten. Klik op de plaats waar u Flash op de dia wilt plaatsen.

Stap 3

Verklein de film met de muiscursor. Roep het contextmenu op het object op, selecteer "Eigenschappen". Ga naar het veld Film, specificeer daarin het volledige pad naar het flash-bestand. Geef een pad op een computer of een link op internet op.

Stap 4

Plak het Flash-object in uw PowerPoint 2007 en latere presentatie. Open het presentatiebestand, selecteer de gewenste dia. Klik in de linkerbovenhoek op de Microsoft Office-knop, selecteer PowerPoint-opties. Ga naar het tabblad Algemeen, vink het tabblad Ontwikkelaars weergeven daarin aan.

Stap 5

Selecteer vervolgens in de menubalk "Ontwikkelaar", klik in het gedeelte "Besturingselementen" op de knop "Overig element". Selecteer de naam Shockwave Flash Object uit de beschikbare objecten, gebruik de muiscursor om de gewenste grootte ervoor in te stellen. Geef, net als bij de vorige stap, het pad naar het toegevoegde Flash-bestand op.

Stap 6

Stel speciale opties in om het afspelen van de Flash-film in de presentatie aan te passen. Om ervoor te zorgen dat het automatisch begint te spelen wanneer de dia start, stelt u de eigenschap Afspelen in op True. Als het door de gebruiker wordt gespeeld, selecteert u Falce. Als u het bestand in de presentatie wilt insluiten, stelt u de parameter Film insluiten in op True.

Aanbevolen: