Een Geheime Vraag Herstellen

Inhoudsopgave:

Een Geheime Vraag Herstellen
Een Geheime Vraag Herstellen

Video: Een Geheime Vraag Herstellen

Video: Een Geheime Vraag Herstellen
Video: Als je dit geheim hebt geleerd, gooi je NOOIT de oude BOOR uit de klopboormachine! 2024, April
Anonim

Elke dag wordt het e-mailsysteem het handigst in gebruik. Als het eerder nogal problematisch was om de toegang tot e-mail te herstellen, nadat je het wachtwoord of de login was vergeten, is de situatie nu drastisch veranderd. Een van de innovaties van postdiensten is de aanwezigheid van een "Geheime Vraag" en "Binding aan het simkaartnummer van een abonnee".

Een geheime vraag herstellen
Een geheime vraag herstellen

Noodzakelijk

onthoud uw registratiegegevens

instructies:

Stap 1

Nu is er een eenvoudige optie voor wachtwoordherstel. Als de gebruiker bijvoorbeeld de geheime vraag kent, weet hij zeker dat niemand, behalve hijzelf, de e-mail kan lezen als het wachtwoord verloren gaat. En als je een link hebt gemaakt naar je mobiele telefoonnummer, dan wordt de kans op oplichters meerdere malen kleiner. Omdat een mobiele telefoon een individueel iets is. Dus als je om wat voor reden dan ook je geheime vraag bent vergeten, dan kan dit geen reden tot frustratie zijn.

Daarom moet u al uw gegevens onthouden die zijn ingevoerd bij het registreren van de mailbox. Met deze gegevens kunt u weer toegang krijgen tot uw e-mail.

Een geheime vraag herstellen
Een geheime vraag herstellen

Stap 2

Wanneer u de toegang herstelt, zal uw e-mailsysteem u vragen een van de volgende gegevens op te geven:

- geef uw extra mailbox aan (werd opgegeven tijdens de registratie);

- voer uw mobiele telefoonnummer in (dit is opgegeven tijdens de registratie);

- geef het doorstuuradres op.

In het geval van een positieve samenloop van omstandigheden, ontvangt u een code (sms naar het opgegeven telefoonnummer) of wordt er een brief naar uw e-mailbox gestuurd waarin de wijziging (herstel) van het wachtwoord wordt bevestigd. Is dit na enige tijd niet gebeurd, dan komen de gegevens die u nu en op het moment van aanmelden heeft opgegeven niet overeen.

Een geheime vraag herstellen
Een geheime vraag herstellen

Stap 3

Het einde van deze situatie kan een brief zijn aan de technische ondersteuningsdienst van uw postdienst. U moet een aanvraag indienen om de toegang tot uw mailbox te herstellen. Binnen 24 uur krijg je antwoord, ongeacht de inhoud (positief of negatief).

Aanbevolen: