Hoe Maak Je Een Geheime Monitor?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Geheime Monitor?
Hoe Maak Je Een Geheime Monitor?

Video: Hoe Maak Je Een Geheime Monitor?

Video: Hoe Maak Je Een Geheime Monitor?
Video: Mijn GEHEIME BUNKER! #35 (Minecraft) 2024, Mei
Anonim

Is het mogelijk om zo'n monitor zo te maken dat alleen jij het beeld kunt zien, maar de mensen om je heen niet. In feite is het niet alleen mogelijk, maar ook heel eenvoudig.

de afbeelding is alleen voor jou zichtbaar
de afbeelding is alleen voor jou zichtbaar

Noodzakelijk

  • Oude zonnebril
  • LCD scherm
  • oplosmiddel
  • Schroevendraaier
  • Briefpapier mes
  • Lijm
  • Papieren handdoeken

instructies:

Stap 1

Neem eerst de monitor, draai de schroeven aan de achterkant los waarmee het plastic frame is bevestigd en verwijder deze vervolgens.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 2

Meestal worden twee films in monitoren geïnstalleerd: polariserend en ontspiegeld. Voor onze doeleinden hebben we een polariserende film nodig, deze moet worden gesneden met een administratief mes (het komt voor dat de films niet worden gelijmd, maar eenvoudig op elkaar worden gelegd, dan hoeft er niets te worden gesneden).

Afbeelding
Afbeelding

Stap 3

Nadat de folie is verwijderd kan er lijm op het scherm achterblijven, deze moet worden verwijderd. U kunt dit doen met keukenpapier en oplosmiddel. Pas alleen op met het oplosmiddel, zorg ervoor dat het niet op het kunststof frame komt.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 4

Wanneer de lijm van de monitor is verwijderd, zet u deze weer in elkaar. Aanzetten. De monitor moet effen wit zijn. Probeer nu naar een witte monitor te kijken door de polariserende film die u zojuist hebt verwijderd. Alles moet duidelijk zichtbaar zijn door de film, we moeten het met een bril repareren.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 5

Laten we voor de bril zorgen. De bril moet zo worden gekozen dat u de bril van deze bril kunt vervangen door uw eigen bril. Voor dergelijke doeleinden zijn oude brillen, brillen uit de 3D-bioscoop en andere die de mogelijkheid hebben om het glas te verwijderen geschikt.

Stap 6

Wanneer de glazen zijn geselecteerd, knijpt u de glazen eruit.

Neem deze bril en scan ze op papier. Gebruik deze sjablonen om nieuwe glazen voor een bril uit te snijden. Onthoud voordat u de oriëntatie van de polariserende film en zijn zijkant uitknipt, dit een belangrijke rol speelt.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 7

Nadat je de richting hebt bepaald, knip je de lenzen uit de sjabloon en monteer je de bril. Alles is klaar. Het beeld op de monitor is alleen te zien door een bril met polariserende lenzen.

Aanbevolen: