Hoe De Geheime Vraag In ICQ Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Geheime Vraag In ICQ Te Veranderen
Hoe De Geheime Vraag In ICQ Te Veranderen

Video: Hoe De Geheime Vraag In ICQ Te Veranderen

Video: Hoe De Geheime Vraag In ICQ Te Veranderen
Video: Als je dit geheim hebt geleerd, gooi je NOOIT de oude BOOR uit de klopboormachine! 2024, Mei
Anonim

Bij het registreren in het ICQ-systeem moet de gebruiker een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven, waarmee hij kan autoriseren. Als u uw gegevens verliest, kunt u ze herstellen dankzij de opgegeven beveiligingsvraag, die op elk moment kan worden gewijzigd.

Hoe de geheime vraag in ICQ te veranderen
Hoe de geheime vraag in ICQ te veranderen

instructies:

Stap 1

Ga naar de officiële website van het icq.com-programma om de beveiligingsvraag te wijzigen die u hebt opgegeven bij het registreren in het systeem. Vul uw gegevens in (login en wachtwoord) en volg de link https://www.icq.com/password/setqa.php. Stel in het formulier dat wordt geopend een nieuwe beveiligingsvraag in en het antwoord daarop. Probeer de gewijzigde gegevens te onthouden of noteer deze op een voor derden ontoegankelijke plaats.

Stap 2

Als u uw wachtwoord voor uw account verliest, kunt u de beveiligingsvraag niet meteen wijzigen, u moet eerst het wachtwoord herstellen. Volg hiervoor de link https://www.icq.com/password/. Een pagina met twee lege kolommen wordt voor u geopend. Geef in de eerste uw e-mailadres of mobiele telefoonnummer op en in de tweede - de code uit de onderstaande afbeelding.

Stap 3

Er wordt een e-mail naar uw e-mailadres gestuurd met een link naar de pagina voor het wijzigen van uw wachtwoord. Volg het en voer een nieuw wachtwoord in voor uw account. Vergeet bij het invoeren van een nieuw wachtwoord niet dat het voor de veiligheid van uw registratiegegevens zo complex mogelijk moet zijn en niet alleen uit hoofdletters en kleine letters, maar ook uit cijfers moet bestaan.

Stap 4

Zorg ervoor dat u uw e-mailadres bevestigt na het invullen van het ICQ-formulier. Dit maakt het voor u gemakkelijker en sneller om uw accountwachtwoord in de toekomst te wijzigen. De bevestigingsmail kan in uw Spam-map terechtkomen, dus controleer dat ook. Volg de opgegeven link om de procedure te voltooien.

Stap 5

Als u problemen ondervindt bij het uitvoeren van bewerkingen, neem dan contact op met de ondersteuningsservice. Dit kan op de website https://www.icq.com/ru in de sectie "ICQ Support". Ga erin en je ziet de subsectie "Forum", waarin je een kant-en-klaar antwoord op je vraag vindt. Als dit niet het geval is, vraag het dan, en na een tijdje wordt u geholpen.

Aanbevolen: