Een Vraag Stellen Aan Het Programma

Inhoudsopgave:

Een Vraag Stellen Aan Het Programma
Een Vraag Stellen Aan Het Programma

Video: Een Vraag Stellen Aan Het Programma

Video: Een Vraag Stellen Aan Het Programma
Video: PZ TV: Britt u0026 Ynmke stellen vragen 2024, Mei
Anonim

Bijna elk programma voorziet in een helpdesk. De Application Resource Usage Guide maakt het veel gemakkelijker voor de gebruiker om kennis te maken met het programma, helpt om snel alle benodigde informatie te krijgen in moeilijke situaties. Maar het programma moet ook vragen kunnen stellen.

Een vraag stellen aan het programma
Een vraag stellen aan het programma

instructies:

Stap 1

Om toegang te krijgen tot het programma, moet u de help bellen. Voor een eenvoudigere gebruikersoriëntatie is de interface van de meeste programma's vergelijkbaar. Druk op de F1-toets op uw toetsenbord en wacht tot de helpservice is geladen. Als er niets is gebeurd, klikt u in de bovenste regel van het programmamenu op de knop "Help", "Help" of het pictogram met een vraagtekensymbool. Selecteer in het vervolgkeuzemenu het item "Handleiding", "Help", "Help" of een ander item, wat in zijn betekenis een oproep naar de helpdesk inhoudt.

Stap 2

De standaard helpdeskvensters in verschillende programma's zien er ook hetzelfde uit. In de regel wordt de gebruiker gevraagd om ofwel het antwoord op zijn vraag zelf te vinden in de nodige rubrieken, ofwel het zoekveld te gebruiken. Kies de methode voor het verkrijgen van informatie die voor u geschikt is door door de help te navigeren met behulp van de muis of toetsen op het toetsenbord.

Stap 3

Als u besluit het zoekvak te gebruiken, onthoud dan de basisprincipes van het werken met zoekmachines. Het zoeken naar informatie in de database van een referentiedienst wordt uitgevoerd op trefwoorden. De zoekopdracht is niet hoofdlettergevoelig of interpunctiegevoelig, dus voer het trefwoord in zonder aanhalingstekens, zonder komma's, vraagtekens. Schrijf een woord met een willekeurige letter - het maakt niet uit of het hoofdletters of hoofdletters zijn.

Stap 4

Probeer logisch te denken bij het definiëren van uw zoekwoord. Kies degene die de essentie van uw probleem beter weerspiegelt. Als u zich bijvoorbeeld afvraagt hoe u plaktoetsen op het toetsenbord kunt uitschakelen, hoeft u niet de hele vraag "Hoe zet ik plaktoetsen op mijn toetsenbord uit?" Voer alleen het trefwoord in. In dit geval zal het "plakken".

Stap 5

Druk op de Enter-toets of klik op de knop "Zoeken" ("Zoeken", "Zoeken"). Wacht terwijl het programma uw verzoek verwerkt. Selecteer uit de gegenereerde lijst met overeenkomsten voor de belangrijkste vraag het onderwerp dat qua betekenis het beste bij uw probleem past. Onderwerpen worden meestal gepresenteerd als links. Klik met de linkermuisknop op de naam van het geselecteerde onderwerp om de volledige tekst van de tips over de vraag waarin u geïnteresseerd bent te lezen.

Aanbevolen: