Automatisch Verbinding Maken Met Internet

Inhoudsopgave:

Automatisch Verbinding Maken Met Internet
Automatisch Verbinding Maken Met Internet

Video: Automatisch Verbinding Maken Met Internet

Video: Automatisch Verbinding Maken Met Internet
Video: internet verbinding problemen herstellen 2024, Maart
Anonim

De functie om automatisch verbinding te maken met internet wanneer Windows opstart, kan handig zijn, net als alle andere automatiseringsopties. De oplossing voor dit probleem vereist geen tussenkomst van extra software.

Automatisch verbinding maken met internet
Automatisch verbinding maken met internet

instructies:

Stap 1

Roep het hoofdsysteemmenu op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Configuratiescherm". Open de link "Netwerkverbindingen" en open het contextmenu van de PPPoE-verbinding door met de rechtermuisknop te klikken. Geef het item "Eigenschappen" op en schakel het selectievakje uit in de regel "Vragen om naam, wachtwoord …" van de groep "Parameters" in het dialoogvenster dat wordt geopend. Bevestig het opslaan van de aangebrachte wijzigingen door op OK te klikken.

Stap 2

Roep het contextmenu van de PPPoE-verbinding opnieuw op door met de rechtermuisknop te klikken en de opdracht "Snelkoppeling maken" te selecteren. Verplaats de gemaakte snelkoppeling naar de opstartmap of keer terug naar het hoofdmenu Start voor een alternatieve methode om automatische verbinding in te stellen.

Stap 3

Ga naar het item "Alle programma's" en vouw de link "Standaard" uit. Vouw het knooppunt "Service" uit en selecteer de sectie "Geplande taken". Gebruik de opdracht "Taak toevoegen" en bevestig de uitvoering van de geselecteerde actie door op de knop OK te klikken. Klik op de knop Bladeren en selecteer Bureaublad. Geef de gemaakte snelkoppeling op om automatisch verbinding te maken en pas het selectievakje toe in de regel "Wanneer de computer opstart" in het nieuwe dialoogvenster van de manager. Bevestig het opslaan van de aangebrachte wijzigingen door op de knop "Volgende" te klikken en typ uw computerbeheerderswachtwoord in het geopende venster van het systeemverzoek Pas de opgeslagen wijzigingen toe door op de knop OK te klikken.

Stap 4

Keer opnieuw terug naar het hoofdmenu "Start" om de parameters te wijzigen voor het herstellen van de verbinding in geval van verbreking in de automatische modus en ga opnieuw naar het item "Configuratiescherm". Open de link "Netwerkverbindingen" en open het contextmenu van de PPPoE-verbinding door met de rechtermuisknop te klikken. Geef het item "Eigenschappen" op en schakel het selectievakje in de regel "Bel me terug bij verbroken verbinding" van de groep "Parameters" in het geopende dialoogvenster in. Bevestig het opslaan van de aangebrachte wijzigingen door op OK te klikken.

Aanbevolen: