Hoe Het Scherm Terug Te Sturen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Scherm Terug Te Sturen?
Hoe Het Scherm Terug Te Sturen?

Video: Hoe Het Scherm Terug Te Sturen?

Video: 9 Android Settings You Need To Turn Off Now 2022, December
Anonim

Dieren en kleine kinderen zijn slecht voor de beginnende pc-gebruiker. Zij zijn het die meestal, met hun ruige poten of kleine handvatten, willekeurig op de toetsen drukken en per ongeluk de gebruikelijke instellingen wijzigen. Een ervaren gebruiker zal de reden in een paar seconden achterhalen en alles opnieuw configureren om aan zijn behoeften te voldoen. Een beginner moet ook niet boos of bang zijn - het is niet zo moeilijk om de weergave van het gebruikelijke uiterlijk van het bureaublad en de bestanden erop terug te geven.

Hoe het scherm terug te sturen?
Hoe het scherm terug te sturen?

instructies:

Stap 1

Open een willekeurige map om de weergave van bestandsextensies of verborgen mappen terug te geven. Selecteer in de bovenste menubalk het item "Service", klik in het vervolgkeuzemenu met de linkermuisknop op de regel "Mapopties" - er wordt een dialoogvenster geopend. Ga naar het tabblad "Bekijken" met behulp van de schuifbalk, zoek het item "Verberg extensies voor geregistreerde bestandstypen" en schakel het uit. Om verborgen bestanden weer te geven, stelt u de markering in het vak Verborgen bestanden en mappen weergeven in. Klik op de knop "Toepassen", sluit het venster door op de knop "OK" onderaan het venster of op "X" in de rechterbovenhoek van het dialoogvenster te klikken.

Stap 2

Als het onderste paneel en het "Start"-menu niet worden weergegeven, verplaatst u de muiscursor naar de onderste rand van het scherm, wacht u tot de taakbalk verschijnt en klikt u erop in een vrije ruimte. Selecteer "Eigenschappen" in het vervolgkeuzemenu. Als u het paneel niet kunt "vangen", drukt u op de vlagtoets op uw toetsenbord - dit maakt de taak gemakkelijker. Nadat u het eigenschappenvenster hebt geopend, gaat u naar het tabblad "Taakbalk" en schakelt u het veld "Taakbalk automatisch verbergen" uit, klikt u op de knop "Toepassen", sluit u het eigenschappenvenster.

Stap 3

Als de klok niet meer wordt weergegeven op de taakbalk (in de rechterbenedenhoek van het scherm), herhaalt u de stappen in stap twee om het dialoogvenster Eigenschappen van taakbalk en menu Start te openen. Stel op het tabblad Taakvenster een markering in in het vak Klok weergeven. Klik op de knop "Toepassen", sluit het venster met de knop "OK" of "X".

Stap 4

In het geval dat het algemene uiterlijk van het bureaublad is veranderd, pictogrammen en labels groter of kleiner zijn geworden, langwerpig of afgeplat lijken, is hoogstwaarschijnlijk de schermresolutie veranderd. Om terug te keren naar de gebruikelijke weergave, klikt u in een vrije ruimte op het bureaublad met de rechtermuisknop. Selecteer "Eigenschappen" in het vervolgkeuzemenu. Ga in het dialoogvenster "Beeldschermeigenschappen" dat wordt geopend naar het tabblad "Opties". Gebruik de "slider" om de gewenste schermresolutie in te stellen. Klik op de knop "Toepassen", bevestig uw keuze, sluit het venster.

Populair per onderwerp