Hoe Het Paneel Terug Te Sturen In Mazil

Inhoudsopgave:

Hoe Het Paneel Terug Te Sturen In Mazil
Hoe Het Paneel Terug Te Sturen In Mazil

Video: Hoe Het Paneel Terug Te Sturen In Mazil

Video: Hoe Het Paneel Terug Te Sturen In Mazil
Video: Zo geef je met contentpromotie je verkeer een boost (deel 3) 2024, Mei
Anonim

Mozilla Firefox-ontwikkelaars hebben de mogelijkheid geboden om de browserinterface aan te passen. De gebruiker kan het uiterlijk van de werkbalk op elk moment wijzigen, bepaalde blokken en knoppen verbergen of tonen.

Hoe het paneel terug te sturen in Mazil
Hoe het paneel terug te sturen in Mazil

instructies:

Stap 1

Als u het programmavenster helemaal niet ziet wanneer u de Mozilla Firefox-toepassing start, betekent dit dat u de modus voor volledig scherm gebruikt. Om het te verlaten, drukt u op de functietoets F11. Alternatieve optie: verplaats de cursor naar de bovenrand van het scherm en houd hem daar een paar seconden. Wanneer het paneel is neergelaten, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u de opdracht "Volledig scherm afsluiten" in het contextmenu.

Stap 2

In het geval dat het browservenster niet verdwijnt, maar u alleen de tabbladen van geopende internetpagina's op het scherm ziet, verplaatst u de muiscursor naar het deel van het paneel waar er geen tabbladen zijn en klikt u met de rechtermuisknop. Het contextmenu wordt uitgevouwen. Markeer daarin met een markering die panelen die u in het browservenster wilt zien door op elk ervan te klikken met de linkermuisknop. Bijna alle panelen worden bovenaan het venster weergegeven, met uitzondering van het paneel met add-ons, dat zich onderaan het scherm bevindt.

Stap 3

Afzonderlijk over de add-on Yandex. Bar: hiermee kunt u het browservenster handiger en informatiever maken. Als de add-on is geïnstalleerd en actief is, kunt u de weergave van het bijbehorende paneel op dezelfde manier inschakelen als beschreven in de vorige stap. Als "Yandex. Bar" is geïnstalleerd, maar u kunt het paneel niet vinden, selecteer dan "Add-ons" in het menu "Extra". Ga in het geopende tabblad naar het gedeelte 'Extensies'. Zoek de add-on Yandex. Bar in de lijst en klik op de knop Inschakelen in de regel met de beschrijving. Start uw browser opnieuw.

Stap 4

Om tools toe te voegen aan of te verwijderen uit het Yandex. Bar-paneel, klikt u op de knop Instellingenvenster openen in de vorm van een tandwiel. Wanneer een nieuw dialoogvenster verschijnt, zorg er dan voor dat u zich op het tabblad Knoppen bevindt. Aan de linkerkant van het venster bevinden zich knoppen die u aan het paneel kunt toevoegen. Aan de rechterkant - die knoppen die er al zijn. Wanneer u een knop selecteert, verschijnen pijlen - met hun hulp kunt u de benodigde knoppen verwijderen en toevoegen aan de werkbalk.

Aanbevolen: