Hoe Het Startpaneel Terug Te Sturen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Startpaneel Terug Te Sturen
Hoe Het Startpaneel Terug Te Sturen

Video: Hoe Het Startpaneel Terug Te Sturen

Video: Hoe Het Startpaneel Terug Te Sturen
Video: GETEST: kan je vuile kledij terugsturen naar ZALANDO? 2024, April
Anonim

Onder invloed van malware, het installeren van verkeerde software, en simpelweg door een storing in het Windows-systeem, kunnen er problemen ontstaan waarbij de snelkoppelingen op het bureaublad en het hele Start-paneel verdwijnen. Volg in dat geval de onderstaande stappen.

Hoe het paneel terug te sturen?
Hoe het paneel terug te sturen?

instructies:

Stap 1

Druk tegelijkertijd op de toetscombinatie Ctrl + alt="Image" + Delete. De "Windows Taakbeheer" verschijnt.

Stap 2

Ga naar het tabblad "Toepassingen". Druk onderaan op de knop "Nieuwe taak …". Schrijf het volgende in het venster dat verschijnt: Explorer.exe. Klik OK". We wachten ongeveer een minuut.

Stap 3

Als daarna het "Start"-paneel niet verschijnt, betekent dit dat uw computer is geïnfecteerd met een virus. Om de computer weer onder controle te krijgen, klikt u opnieuw op de knop "Nieuwe taak …" in de taakbeheerder en schrijft u daar het commando: msconfig. Klik OK".

Stap 4

Het systeemconfiguratievenster wordt geopend. Ga naar het tabblad "Opstarten" en verwijder daar alle verdachte programma's. Klik OK". Daarna zal het dialoogvenster aanbieden om opnieuw op te starten, wat we moeten doen.

Stap 5

Als u na een herstart nog steeds het Start-paneel niet terug kunt krijgen, is hoogstwaarschijnlijk de Explorer-kern zelf vernietigd en moet u deze vervangen of het Windows-systeem volledig opnieuw installeren.

Aanbevolen: