Hoe Een Computer Een Dag Geleden Terug Te Sturen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Computer Een Dag Geleden Terug Te Sturen
Hoe Een Computer Een Dag Geleden Terug Te Sturen

Video: Hoe Een Computer Een Dag Geleden Terug Te Sturen

Video: VERDIEN $ 540 in 3O MINS (GRATIS) met Google Translator en Gmail (verdien geld online) 2022, December
Anonim

Het besturingssysteem waarop de computer draait, bepaalt de tijd en datum door zijn eigen klok. Als de computer is verbonden met internet, maakt een van de OS-componenten van tijd tot tijd contact met de tijdserver om "horloges te synchroniseren" en de nodige aanpassingen aan de eigen systeemtijd aan te brengen. Er worden echter alleen seconden vergeleken, maar geen uren of datum, zodat de gebruiker de interne "klokkenmaker" kan misleiden en handmatig de gewenste dag en uur kan instellen.

Hoe een computer een dag geleden terug te sturen
Hoe een computer een dag geleden terug te sturen

instructies:

Stap 1

Om vandaag gisteren voor een computer te maken, is het nodig om de systeemtijd een dag "terug te spoelen". Dit kan zowel vanuit het BIOS-instellingenpaneel bij de volgende computerstart als vanuit het besturingssysteem zelf. De tweede methode is veel handiger, dus probeer vanaf daar de systeemtijd te wijzigen. Klik in Windows OS met de linkermuisknop op de digitale klok in de rechterbenedenhoek van het scherm - in het systeemvak van de taakbalk. Deze actie in de nieuwste versies van het systeem - Windows 7 en Vista - opent een venster met een analoge klok en kalender.

Stap 2

Klik op het opschrift "De datum- en tijdinstellingen wijzigen" - het wordt onder de kalender en klok geplaatst en is ontworpen om toegang te krijgen tot de instellingen van de systeemklok die u nodig hebt.

Stap 3

Op het tabblad "Datum en tijd" (deze wordt standaard geopend) hoeft u niet lang naar de vereiste knop te zoeken - er staat "Datum en tijd wijzigen". Klik op deze knop en er wordt een ander venster geopend waarin de kalender en de klok worden gedupliceerd, maar deze keer kunnen hun waarden worden gewijzigd.

Stap 4

Klik in de kalender op de datum van gisteren en u kunt de bewerking voltooien. Als je ook de tijd wilt wijzigen, doe dat dan in het venster onder de analoge klok. Klik vervolgens op OK in zowel dit venster als het volgende.

Stap 5

In eerdere versies van Windows zijn de stappen iets anders. Dubbelklik in Windows XP op de digitale klok in de lade en direct daarna kunt u beginnen met het wijzigen van de datum en tijd - deze instellingen openen zonder extra tussenvensters.

Stap 6

Er is nog een manier om een ​​component met datum- en tijdinstellingen te openen, die evenzeer van toepassing is op verschillende versies van Windows. Het bestaat uit het "handmatig" aanroepen van de vereiste OS-component bij de bestandsnaam. Druk op de Win + R-toetscombinatie, voer de bestandsnaam timedate.cpl in en klik op de knop OK.

Populair per onderwerp