Hoe Plaats Je Een Dubbele Punt?

Hoe Plaats Je Een Dubbele Punt?
Hoe Plaats Je Een Dubbele Punt?

Video: Hoe Plaats Je Een Dubbele Punt?

Video: E-mailetiquette #3 2022, September
Anonim

Als u een dubbele punt in de tekst moet plaatsen, kunt u dat op twee manieren doen: door de taal te wijzigen en vervolgens op de benodigde knoppen te drukken, en door een bepaalde toetsencombinatie te gebruiken.

Hoe plaats je een dubbele punt?
Hoe plaats je een dubbele punt?

Noodzakelijk

Computer

instructies:

Stap 1

Als je vaak op een computer met tekstdocumenten werkt, ben je waarschijnlijk de noodzaak tegengekomen om een ​​dubbele punt in de tekst te zetten. Hoewel dit een vrij eenvoudige taak is voor een ervaren pc-gebruiker, kan het invoegen van een dubbele punt in tekst een echt probleem zijn voor een beginner. Laten we eens kijken naar twee manieren waarop u een dubbele punt in tekst kunt invoegen.

Stap 2

Als u een Russische toetsenbordindeling heeft, schakelt u de invoertaal naar Engels door op de toetsen Shift + Alt of Alt + Ctrl te drukken. Om een ​​dubbele punt in tekst te plaatsen, houdt u de Shift-toets ingedrukt in de Engelse lay-out en drukt u op de dubbele punt. Als u naar de knop "Enter" kijkt, is deze sleutel de derde ervan. Er is ook een andere manier om een ​​dubbele punt in de tekst te plaatsen, die alleen werkt op een standaard toetsenbord (101 of meer toetsen).

Stap 3

Methode twee. In dit geval hebt u de numerieke toetsen aan de rechterkant van het toetsenbord nodig. Meteen moet worden opgemerkt dat bij deze methode de cijfertoetsen die zich in een rij boven de lettertoetsen bevinden, niet effectief zijn. Houd de rechter "Alt" ingedrukt. Terwijl u deze knop ingedrukt houdt, typt u 058 op de rechter numerieke toetsen en laat u "Alt" los. De dubbele punt wordt aangebracht onmiddellijk nadat u de knop loslaat.

Populair per onderwerp