Hoe U Het Windows-systeem Punt Voor Punt Kunt Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe U Het Windows-systeem Punt Voor Punt Kunt Herstellen
Hoe U Het Windows-systeem Punt Voor Punt Kunt Herstellen

Video: Hoe U Het Windows-systeem Punt Voor Punt Kunt Herstellen

Video: Hoe U Het Windows-systeem Punt Voor Punt Kunt Herstellen
Video: Herstelpunt maken in windows 10 2024, April
Anonim

Er is een speciale functie om snel storingen in het Windows-besturingssysteem op te lossen. Er worden speciale schijven gebruikt om het herstel van het besturingssysteem te starten. Soms wordt dit proces uitgevoerd via het menu van het systeem zelf.

Hoe u het Windows-systeem punt voor punt kunt herstellen
Hoe u het Windows-systeem punt voor punt kunt herstellen

Noodzakelijk

Windows-opstartschijf

instructies:

Stap 1

Als uw besturingssysteem opstart maar onstabiel is, voert u de herstelfunctie uit. Ga hiervoor naar het configuratiescherm van de computer door op het gewenste item in het menu "Start" te klikken. Selecteer het submenu "Systeem en beveiliging".

Stap 2

Volg de link "Systeem". Open het item "Geavanceerde instellingen" en vouw het tabblad "Systeembeveiliging" uit. Klik op de knop "Herstel" en wacht even terwijl het programma de nodige informatie verzamelt.

Stap 3

Klik in het geopende menu op het item "Selecteer een ander herstelpunt". Klik volgende". Vink nu het vakje aan naast Andere herstelpunten weergeven.

Stap 4

Selecteer met de linkermuisknop het gewenste archief en klik op de knop "Zoeken naar betrokken programma's". Na een tijdje zal het systeem een lijst met applicaties weergeven die zullen worden verwijderd tijdens het herstelproces van het besturingssysteem. Dit zijn meestal de programma's die zijn geïnstalleerd nadat het controlepunt is gemaakt.

Stap 5

Als u tevreden bent met dit archief, klikt u op de knop "Volgende". Wacht terwijl het besturingssysteem de vereiste bewerkingen uitvoert. De computer zal dan automatisch opnieuw opstarten. Bij het gebruik van relatief oude controlepunten kan het zijn dat het systeem meerdere keren opnieuw moet worden opgestart.

Stap 6

In een situatie waarin het besturingssysteem niet opstart, gebruikt u de opstartschijf om het herstel te starten. Plaats het opgegeven dvd-station in het station en start het in DOS-modus.

Stap 7

Open het menu Geavanceerde herstelopties nadat u het programma vanaf de schijf hebt gestart. Selecteer "Systeemherstel". Gebruik het algoritme beschreven in stap 3, 4 en 5.

Stap 8

Na de eerste herstart van de computer, moet u de harde schijf opstarten inschakelen. Het is het beste om het snelwisselmenu van het apparaat te gebruiken tijdens de eerste keer opstarten van het programma vanaf schijf.

Aanbevolen: