Hoe Plaats Je Een Banner Op Een Website

Inhoudsopgave:

Hoe Plaats Je Een Banner Op Een Website
Hoe Plaats Je Een Banner Op Een Website

Video: Hoe Plaats Je Een Banner Op Een Website

Video: Hoe Plaats Je Een Banner Op Een Website
Video: Hoe plaats je een banner op je website of blog.mp4 2024, April
Anonim

Bij het maken van uw site besteedt de gebruiker een aanzienlijk deel van zijn tijd aan het ontwerp ervan. Een prachtige achtergrond, een pop-up flash-menu, een verscheidenheid aan scripts die het ontwerp verbeteren. Banners worden vaak gebruikt om het ontwerp te diversifiëren en de site aantrekkelijker te maken.

Er is een probleem met het toevoegen van een banner aan de site. Als de gebruiker de site-engine gebruikt, kan de invoeging worden uitgevoerd door speciale modules of scripts. Maar het komt voor dat ze moeilijk te vinden zijn, of dat hun prestaties te wensen overlaten. Daarom zullen we analyseren hoe een banner in de sitecode kan worden ingevoegd.

Flash-technologie
Flash-technologie

Het is nodig

  • - kant-en-klare banner en de broncode
  • - html-sitebestand
  • - kennis van de basis van de HTML-taal

instructies:

Stap 1

Neem de gemaakte banner en kopieer deze naar de map waar het bron-html-bestand zich bevindt. Houd er rekening mee dat bij het maken van een banner de code wordt gegenereerd, we kopiëren deze code naar het klembord.

Stap 2

Open het html-bestand van onze site. We kiezen een plaats om de banner in te voegen, dit kan elke zijn, bijvoorbeeld na een bepaald artikel of in de kop van de site. De tag "object" is verantwoordelijk voor het plaatsen van objecten; het is een afsluitende tag, d.w.z. aan het einde moet je het "/ object" sluiten. Meestal genereert een bannermaker deze tag samen met de code, dus kopieer de code gewoon naar het html-bestand.

Stap 3

De code specificeert de belangrijkste parameters van de banner, de achtergrondkleur, effecten, enz. Let op de tag "embed". Zijn aanwezigheid is zeer gewenst. Het is verantwoordelijk voor compatibiliteit met oudere browsers, omdat deze specifieke tag eerder werd gebruikt om objecten in de pagina in te voegen.

Stap 4

We slaan het html-bestand op, gaan naar de pagina, werken deze bij en bewonderen de ingestelde banner. De beschreven methode wordt gebruikt om flash-banners in te voegen. Als de banner in gif-formaat is, wordt deze in de site ingevoegd als een gewone link met een afbeelding.

Aanbevolen: