Hoe Flash Player Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Flash Player Aan Te Sluiten
Hoe Flash Player Aan Te Sluiten

Video: Hoe Flash Player Aan Te Sluiten

Video: Hoe Flash Player Aan Te Sluiten
Video: Adobe Flash Player 2021: как запустить заблокированный плагин. Нашел рабочий способ. 2024, Mei
Anonim

Flash Player is een "Russische" versie van de naam Flash Player, waarmee u Flash-videobestanden (*.swf) kunt bekijken. In dit formaat kunt u video's op internet en flashfilms en flash-cartoons bekijken. Als het bekijken van bepaald videomateriaal via internet niet beschikbaar is, moet u dit programma hoogstwaarschijnlijk op uw pc installeren en aansluiten.

Hoe Flash Player aan te sluiten
Hoe Flash Player aan te sluiten

Noodzakelijk

  • - software;
  • - aansluitinstructies.

instructies:

Stap 1

Als je flash-animaties, video's en nog veel meer in bovenstaand formaat wilt bekijken, download dan zeker de flash player van de bijbehorende website (of koop een installatieschijf met flash player). Typ hiervoor het bijbehorende verzoek in de zoekbalk en open de site die de downloadlink biedt.

Stap 2

Er zijn twee soorten Flash Player-installatie: automatisch en handmatig. Als je dit type speler automatisch installeert, volg dan gewoon de instructies op de site. Houd er rekening mee dat deze installatiemethode niet altijd handig is, omdat het proces meestal resulteert in een herstart van de computer. Als je internetsnelheid laag is, heb dan geduld: het programma begint pas met downloaden nadat de browser "volledig" is geopend.

Stap 3

Als je de flash player handmatig installeert, ga dan eerst naar de officiële website van de fabrikant (Adobe) en klik op de downloadlink voor het programma. Zodra de download is voltooid, klikt u op de knop "Nu installeren". Schakel het selectievakje voor de Google Toolbar uit als u niet van plan bent de Google Toolbar in de browser van uw computer te installeren. Zodra u op de optie "Nu installeren" klikt, verschijnt er net boven de regel Ik ga akkoord met de Adobe Flash Player-servicevoorwaarden. Vink het vakje naast deze inscriptie aan en klik nogmaals op de knop "Nu installeren".

Aanbevolen: