Een Webcam Detecteren

Inhoudsopgave:

Een Webcam Detecteren
Een Webcam Detecteren

Video: Een Webcam Detecteren

Video: Een Webcam Detecteren
Video: bailas conmigo? girl show live webcam girl Dance webcam 2024, Mei
Anonim

Een webcam is niet alleen beperkt tot het kleine apparaat dat u gebruikt om te chatten op Skype, op uw laptop of vrijstaand bovenop uw monitor. Webcams (ook wel "live" genoemd) staan in grote aantallen verspreid op straat over de hele wereld. Met hun hulp kun je, zonder op te staan uit je stoel, op elk moment overal ter wereld zijn. Hoe ze te vinden en te gebruiken?

Een webcam detecteren
Een webcam detecteren

instructies:

Stap 1

Verspil geen tijd aan het zoeken naar deze camera's met behulp van bekende en ieders favoriete zoekprogramma's. Het duurt te lang en het is mogelijk dat er geen positief resultaat wordt behaald. Ga naar de website: www.earthcam.com. U kunt ervan uitgaan dat de helft van het werk al is gedaan. Het is nu veel gemakkelijker om uw webcam overal te vinden

Stap 2

Houd er ook rekening mee dat sommige sites die webcams voor gebruik aanbieden, mogelijk vereisen dat u extra software downloadt die nodig is voor een correcte werking. Deze programma's kunnen QuickTime, Silverlight, Flash, enz. Installeer al deze plug-ins om zoveel mogelijk camera's te kunnen gebruiken. Ze zijn niet overbodig en verbruiken niet veel systeembronnen. Om een webcam te vinden, voert u de naam van het land en de stad in op de bovenstaande gespecialiseerde zoekbron in de zoekbalk.

Stap 3

Blader door de lijst met geleverde camera's. Het moet compleet genoeg zijn om veel delen van de opgegeven stad te bestrijken. De lijst bevat ook voorbeelden van afbeeldingen van een bepaalde camera - foto's die op dit moment zijn gemaakt. Kies de webcam die de afbeelding het vaakst bijwerkt. Let bij het kiezen van een camera ook op de classificatielijn en waar deze zich bevindt. Er zijn camera's beschikbaar voor weergave vanaf mobiele telefoons. Het is erg handig als je geen computer bij de hand hebt.

Stap 4

Nadat u een camera hebt geselecteerd, klikt u erop. U wordt doorgestuurd naar een site van derden. Als deze site niet meer werkt, gebruik dan de Meld gebroken link.

Stap 5

Ververs zelf de pagina bij het kiezen van een webcam. Het komt vaak voor dat het beeld vrij vaak uit de camera komt, maar op de site zelf is het statisch omdat deze sector om de een of andere reden niet wordt bijgewerkt. Belangrijk. Ververs de pagina niet te vaak, anders kunnen uw acties door de server worden opgevat als een aanvalspoging. Bekijk de dienstregelingen van de camera's, deze zijn ook te vinden op de website. Mogelijk probeert u ze buiten kantooruren te gebruiken.

Aanbevolen: