Hoe Een Cheater Te Detecteren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Cheater Te Detecteren
Hoe Een Cheater Te Detecteren

Video: Hoe Een Cheater Te Detecteren

Video: Hoe Een Cheater Te Detecteren
Video: How Forsaken Really Cheats in CS:GO (word.exe) 2024, Mei
Anonim

Momenteel zijn er in een netwerkspel veel gevallen van bedrog, waarbij spelers speciale codes invoeren en superkrachten ontvangen die hen onkwetsbaar en ongrijpbaar maken voor rivalen. Er zijn verschillende manieren om erachter te komen of iemand daadwerkelijk een cheater of cheater is.

Hoe een cheater te detecteren
Hoe een cheater te detecteren

instructies:

Stap 1

Controleer spelers op superkrachten. Als je merkt dat tegenstanders zich tijdens het spel verdacht gedragen, bijvoorbeeld te snel bewegen, onbekende wapens of voertuigen gebruiken of te veel punten behalen, geeft dit aan dat ze op frauduleuze wijze proberen te winnen.

Stap 2

Zoek uit of God Mode is ingeschakeld. In deze modus wordt de speler onsterfelijk. Het is niet moeilijk om erachter te komen, het is genoeg om te zien of het mogelijk is om een tegenstander te doden, en hoe vaak in een ronde of wedstrijd hij kan sterven. Als je een speler consequent aanvalt tijdens de wedstrijd, maar hij verdacht gemakkelijk aanvallen ontwijkt, terwijl hij zelfs niet doodgaat door het sterkste wapen, dan ben je hoogstwaarschijnlijk een valsspeler.

Stap 3

Schat de speelsnelheid van het spel. Als je een trage internetverbinding hebt, zal dit moeilijk te begrijpen zijn. Maar als je merkt dat de rondes langer zijn dan verwacht en de spelers langzamer bewegen, dan is misschien een van hen aan het valsspelen en probeert hij een voordeel te behalen door het spel te vertragen.

Stap 4

Controleer of het spel op een vreemde manier vastloopt. Deze misleidingsstrategie wordt "Standby" genoemd en treedt op wanneer iemand de internetverbinding voor een korte tijd onderbreekt. Hierdoor stopt elk personage in het spel. Maar de persoon die de onderbreking heeft geïnitieerd, blijft bewegen en kan andere spelers ongestraft schaden. Let op de spelerslijst: als de verbinding wordt verbroken, verdwijnen meestal de namen van alle gebruikers, behalve de initiatiefnemer.

Stap 5

Kijk of de huidige spelmodus valsspelen omvat of uitsluit. Vaak wordt er met opzet vals gespeeld om het verloop van het spel te diversifiëren, en daar vooraf afspraken over te maken. Als je verbinding hebt gemaakt met een server met een vergelijkbare modus, is het beter om vooraf de verbinding te verbreken en een andere gemeenschap van spelers te zoeken die eerlijk speelt.

Aanbevolen: