Hoe De Webcam Te Controleren

Inhoudsopgave:

Hoe De Webcam Te Controleren
Hoe De Webcam Te Controleren

Video: Hoe De Webcam Te Controleren

Video: Hoe De Webcam Te Controleren
Video: webcam test 2024, Mei
Anonim

Het gebruik van een webcam geeft een persoon veel mogelijkheden: foto's maken, communiceren met mensen en ze uit verschillende delen van de wereld bekijken, en nog veel meer. Maar sommige mensen hebben direct na aanschaf van dit apparaat problemen. Hoe verbinding maken, instellen, hoe een webcam controleren? Makkelijker kan niet.

Hoe de webcam te controleren
Hoe de webcam te controleren

instructies:

Stap 1

Sluit eerst je webcam aan op je computer via de USB-poort. Als de camera al in uw computer is ingebouwd, slaat u deze stap over.

Stap 2

Alle moderne camera's worden automatisch gedetecteerd door het systeem. Als Windows zelf het apparaat herkende en de stuurprogramma's begon te installeren, is alles in orde. Maar er zijn enkele oudere cameramodellen waarvoor handmatige installatie van stuurprogramma's vereist is. Ga hiervoor naar "Start - Configuratiescherm - Scanners en camera's bekijken".

Stap 3

Er wordt een dialoogvenster geopend met de aangesloten scanners en camera's. Als het model dat u zoekt niet in de lijst staat, controleer dan of het goed is aangesloten op uw computer. Klik op "Bijwerken". Klik op de knop "Apparaat toevoegen" om de wizard voor het instellen van de scanner of camera te starten.

Stap 4

Volg de stapsgewijze instructies. Selecteer de fabrikant en het model van uw apparaat in de weergegeven lijst. Als u een installatieschijf hebt, plaatst u deze in uw station en klikt u op de knop Schijf hebben. Als er geen schijf is, klikt u op Volgende.

Stap 5

Voer een naam in voor het apparaat of selecteer een naam die al wordt voorgesteld. Klik nogmaals op Volgende. De wizard heeft de installatie voltooid. Klik op Voltooien om de wizard te sluiten, op Terug om terug te gaan en eventuele installatie-opties te wijzigen.

Stap 6

Nu moet u het programma starten dat uw webcam zal gebruiken. Deze programma's worden meestal geleverd met stuurprogramma's op de installatieschijven die bij de camera's worden geleverd. Als een dergelijk programma niet bestaat, download het dan op internet of koop een schijf, installeer het op uw computer en zet het aan. De meest populaire programma's die tegenwoordig webcams gebruiken, zijn Skype, mailAgent, WebCamMax en andere.

Stap 7

Eenmaal gestart, zal het programma automatisch de aanwezigheid van de camera detecteren. Pas indien nodig de instellingen aan in het betreffende gedeelte. Als de camera en het programma goed werken, dan heb je alles goed gedaan.

Aanbevolen: