Hoe Bitcoins Over Te Zetten Naar Roebels Naar Een Kaart?

Inhoudsopgave:

Hoe Bitcoins Over Te Zetten Naar Roebels Naar Een Kaart?
Hoe Bitcoins Over Te Zetten Naar Roebels Naar Een Kaart?

Video: Hoe Bitcoins Over Te Zetten Naar Roebels Naar Een Kaart?

Video: Hoe Bitcoins Over Te Zetten Naar Roebels Naar Een Kaart?
Video: Waarom overheden bang zijn voor Bitcoin | BTC nieuws vandaag | #504 2024, April
Anonim

De cryptocurrency wint elke dag een toenemend aantal fans. Ze beginnen het actief als betaalmiddel te gebruiken, maar tot nu toe is het niet overal mogelijk om ermee af te rekenen. Daarnaast is de bitcoin koers onstabiel, waardoor de digitale valuta niet geschikt is voor veilige opslag van geld. Soms ontstaat er gewoon een situatie waarin gewoon geld nodig is. In alle bovenstaande gevallen denken mensen na over het overzetten van bitcoin van een portemonnee naar een bankkaart.

Hoe bitcoins over te zetten naar roebels naar een kaart?
Hoe bitcoins over te zetten naar roebels naar een kaart?

Banken werken officieel niet met cryptocurrencies. Dit komt door het ontbreken van een wettelijk kader, de complexiteit van het controleren van betalingen en de houding ten opzichte van cryptocurrency als iets frivools. Maar er zijn manieren om bitcoins op de kaart te zetten, laten we ze eens nader bekijken.

Cryptocurrency-wisselaars

Cryptocurrency-wisselaars zijn speciale sites die virtuele valuta inwisselen voor echt geld en vice versa. Er zijn veel wisselaars, waaronder frauduleuze projecten. Om ze niet tegen te komen, is het beter om speciale monitoren te gebruiken. De meest populaire daarvan is Bestchange.ru. Hierop kunt u in realtime de statistieken van elk wisselkantoor, gebruikersrecensies erover en de voorwaarden van de transactie zien.

Hoe beproefde en vertrouwde sites zichzelf hebben bewezen:

  • Protocash.com;
  • 365cash.co;
  • Xchange.ltd;
  • 24paybank.com.

De lijst is verre van volledig, er zijn tientallen goede wisselaars. Dit zijn degenen met de meest positieve recensies onder gebruikers.

Het uitwisselingsproces zelf is vrij eenvoudig: je moet naar de site gaan, kiezen welke valuta je wilt geven en welke je wilt ontvangen (wisselaars ondersteunen opname naar de kaart Alfa-Bank, Sberbank, Tinkoff). Daarna moet u een overboeking doen naar het adres dat door de service is uitgegeven en wachten tot er een bevestiging van ontvangst van het geld op verschijnt. Dit kan enkele minuten tot een paar uur duren, afhankelijk van de commissie die tijdens de overdracht is aangegeven. Vervolgens wordt het geld binnen enkele minuten op de kaart bijgeschreven.

Cryptocurrency-uitwisselingen

Op de crypto-uitwisseling kunt u een bestelling maken om digitale valuta te verkopen voor roebels of dollars (afhankelijk van de uitwisseling) en, nadat u een koper heeft gevonden, geld op de kaart opnemen. Voordat u geld overmaakt naar de wisselrekening, moet u weten of het met echt geld werkt en wat de voorwaarden zijn voor het opnemen van geld. Soms kan elke gebruiker het account aanvullen en kan alleen degene wiens documenten zijn beoordeeld en goedgekeurd door de administratie, worden ingetrokken.

De meest populaire beurzen die Russisch ondersteunen, zijn YoBit en EXMO. Om geld van hen op te nemen, moet u naar het juiste gedeelte van de site gaan en een aanvraag invullen: voer het bedrag, het betalingssysteem en het portemonneenummer in. De opname wordt niet alleen ondersteund voor bankkaarten, maar ook voor elektronische betalingssystemen (qiwi, payeer, advcash, enz.). Na verwerking van de aanvraag door de administratie, wordt het geld overgemaakt naar de bankkaart.

Elektronische betalingssystemen

Er zijn dergelijke elektronische betalingssystemen die cryptocurrency ondersteunen en tegelijkertijd geld opnemen op bankkaarten. Voorbeelden van dergelijke systemen zijn Payeer en AdvCash. Om geld op te nemen, moet u zich bij hen registreren, het adres van uw nieuwe crypto-portemonnee achterhalen en daar virtuele fondsen overboeken. Ze kunnen worden ingewisseld voor fiat binnen het betalingssysteem of met behulp van een crypto-wisselaar.

Dan blijft het alleen om een aanvraag voor opname in te vullen: voer het type kaart, de gegevens, het overboekingsbedrag in en selecteer de portemonnee waaruit het zal worden gemaakt. Meestal wordt het geld direct ontvangen, maar in sommige gevallen kan de opname tot 3 dagen duren.

Thematische sites en particuliere verkopers

Deze methode is het gevaarlijkst, omdat er een zeer hoog risico is om oplichters tegen te komen. U moet alleen die verkopers en sites vertrouwen die al heel lang werken en veel positieve recensies op internet hebben, maar toch is de kans groot dat u met niets achterblijft. U kunt de Localbitcoins-service gebruiken - dit is een enorme basis van kopers en verkopers van cryptocurrency door het hele land. U hoeft alleen het bedrag in te voeren en een land te selecteren, waarna een lijst verschijnt met degenen die virtueel geld willen kopen. Tegelijkertijd staat de Localbitcoins-service garant.

Het is vrij eenvoudig om virtuele valuta om te zetten in roebels op een kaart. Hiervoor is geen kennis vereist, de volledige vertaling duurt slechts een paar minuten. Het belangrijkste is om te onthouden over beveiliging en geen geld over te maken naar niet-geverifieerde mensen en services.

Aanbevolen: