Hoe NOD32 Te Upgraden Naar De Volledige Versie

Inhoudsopgave:

Hoe NOD32 Te Upgraden Naar De Volledige Versie
Hoe NOD32 Te Upgraden Naar De Volledige Versie
Anonim

NOD32 is een zeer populair en handig antivirusprogramma. U kunt dit verifiëren door de absoluut gratis triviale versie te downloaden van de officiële website van het NOD-bedrijf. De proefperiode voor het gebruik van de antivirus is één maand. Als je de triviale versie van het programma leuk vond en je verwacht deze software te blijven gebruiken, dan moet je NOD32 updaten naar de volledige versie.

Hoe NOD32 te upgraden naar de volledige versie
Hoe NOD32 te upgraden naar de volledige versie

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - NOD32 antivirus vierde versie;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

De volgende stappen beschrijven de procedure voor het updaten van de vierde versie van de NOD32 antivirus. Maar dit betekent niet dat gebruikers van eerdere versies deze methode niet kunnen gebruiken. Alleen kunnen sommige termen die worden beschreven voor de vierde versie enigszins verschillen.

Stap 2

Open het menu van het antivirusprogramma en ga naar het gedeelte "Update". Onderaan het venster is er een optie "Upgrade naar volledige versie. Klik erop. Er kan een venster verschijnen waarin u wordt gevraagd om de gebruikersnaam en het wachtwoord in te voeren die u hebt gebruikt bij het registreren op de NOD-website toen u de proefversie van het programma downloadde.

Stap 3

Als u het niet van de officiële website hebt gedownload, maar van een internetbron van derden, moet u zich registreren op de officiële website van NOD om de antivirus bij te werken naar de volledige versie. Dan heb je een gebruikersnaam en wachtwoord.

Stap 4

Na het invoeren van het wachtwoord en de gebruikersnaam (in sommige gevallen moeten deze gegevens later worden ingevoerd), begint de procedure voor het updaten van de antivirussoftware naar de volledige versie. De updatetijd is rechtstreeks afhankelijk van de snelheid van uw internetverbinding en de werklast van de websiteservers van het bedrijf. Na het voltooien van de procedure ziet u een bijbehorende melding dat de programmaversie is bijgewerkt naar de volledige versie.

Stap 5

Houd er rekening mee dat na het updaten van NOD32 naar de volledige versie, u het programma waarschijnlijk niet gratis kunt gebruiken, omdat het geen triviale gebruiksperiode heeft. Of u kunt de handtekeningdatabases gewoon niet bijwerken. Om het antivirusprogramma te blijven gebruiken, moet u een licentiesleutel kopen op de website van het bedrijf. Het moet specifiek worden gekocht voor uw versie van antivirussoftware. Pas daarna kunt u ten volle profiteren van de antivirus en de handtekeningdatabases bijwerken.

Aanbevolen: