Hoe De Ppt-extensie Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe De Ppt-extensie Te Openen
Hoe De Ppt-extensie Te Openen

Video: Hoe De Ppt-extensie Te Openen

Video: Hoe De Ppt-extensie Te Openen
Video: Powerpoint - Sectie 1 - Openen en ontwerpen 2024, Mei
Anonim

De extensie *.ppt betekent dat het bestand behoort tot presentaties of bewerkbare diavoorstellingen met video, audio, afbeeldingen of opgemaakte tekst, gemaakt in Office PowerPoint versie 97-2003.

Hoe de ppt-extensie te openen
Hoe de ppt-extensie te openen

instructies:

Stap 1

Roep het hoofdmenu van het Microsoft Windows-besturingssysteem op door op de knop "Start" te klikken om de compatibiliteit van de presentatie te controleren die is gemaakt in de kantoortoepassing PowerPoint-versies 97-2003 die op de computer is geïnstalleerd en ga naar de "Alle programma's" sectie.

Stap 2

Wijs naar Microsoft Office en start PowerPoint.

Stap 3

Selecteer de presentatie die moet worden gecontroleerd op compatibiliteit en open het Microsoft Office-menu op de bovenste werkbalk van het toepassingsvenster.

Stap 4

Selecteer Voorbereiden en selecteer de opdracht Compatibiliteitscontrole.

Stap 5

Gebruik de volgende toepassingen om *.ppt-bestanden volledig weer te geven

- Microsoft PowerPoint-versies 97-2003;

- Microsoft PowerPoint Viewer versies 97-2003;

- Nuance OmniPage Professional;

- ACD Systems Canvas

of installeer het gespecialiseerde Office Converter Pack met tekstconversieprogramma's en afbeeldingsfilters om presentaties compatibel te maken met Microsoft PowerPoint-versies 2007 en later.

Stap 6

Download het Oconvpck.exe-pakket van de officiële Microsoft-website en installeer het op uw computer, of selecteer de optie om de volledige Office Resource Kit (Ork.exe) te downloaden en te installeren.

Stap 7

Roep het hoofdmenu van het Microsoft Windows-besturingssysteem op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Uitvoeren" om de procedure voor het handmatig starten van de installatietool van het Office File Converter Pack te starten.

Stap 8

Geef een waarde op

stationsnaam: / Program Files / ORKTools / ORK11 / TOOLS / Office Converter Pack / OCONVPCK.exe

in het veld "Openen" en bevestig de uitvoering van de opdracht door op de OK-knop te drukken.

Stap 9

Bevestig uw akkoord met de voorwaarden van de licentieovereenkomst door op de knop "Ja" te klikken in het systeemverzoekvenster dat wordt geopend en pas de geselecteerde wijzigingen toe door op de knop "Sluiten" te klikken.

Aanbevolen: