Hoe Het Geluid In ICQ Uit Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Het Geluid In ICQ Uit Te Zetten
Hoe Het Geluid In ICQ Uit Te Zetten

Video: Hoe Het Geluid In ICQ Uit Te Zetten

Video: Hoe Het Geluid In ICQ Uit Te Zetten
Video: ICQ 2001b 2002a 2024, Mei
Anonim

Instant messaging is een erg leuk proces. Elk nieuw bericht gaat echter standaard vergezeld van een geluidssignaal, dat voor iemand onaangenaam kan zijn, iemand kan afleiden van belangrijke zaken en iemand het helemaal niet nodig heeft, omdat het kijken van de monitor geen seconde duurt. Het geluid dempen in ICQ is vrij eenvoudig.

Hoe het geluid in ICQ uit te zetten
Hoe het geluid in ICQ uit te zetten

instructies:

Stap 1

Open uw instant messaging-programma en zorg ervoor dat gebeurtenisgeluiden zijn ingeschakeld. Om dit te doen, stuurt u eenvoudig een bericht naar een of meerdere contacten die u zeker zullen antwoorden. Nadat je ervoor hebt gezorgd dat het programma met geluid werkt, moet je het instellingenpaneel erin vinden. Het ICQ-instellingenpaneel wordt in de regel aangegeven door een pictogram in de vorm van een moersleutel, maar afhankelijk van de build van het programma kan deze knop er anders uitzien.

Stap 2

Ga in het instellingenpaneel naar het tabblad met de naam "Geluiden". Met dit tabblad kunt u het geluid in ICQ uitschakelen. Houd er rekening mee dat het geluid niet alleen kan worden uitgeschakeld, maar ook kan worden gewijzigd, en dit voor elk evenement afzonderlijk. U kunt geluidsmeldingen over nieuwe berichten uitschakelen door een geluidssignaal achter te laten, wat betekent dat het contact is begonnen met het typen van een bericht. U kunt het geluid volledig uitschakelen door het vakje naast de regel "Geluid dempen" op het tabblad "Geluiden" aan te vinken.

Stap 3

In sommige programma's kunt u het geluid in ICQ uitschakelen door eenvoudig op een knop in het hoofdvenster van de client te drukken. Deze knop bevindt zich in de regel bovenaan de lijst met contacten en is een pictogram met een conventioneel luidsprekerbeeld. Door erop te klikken, kunt u alle geluiden in één keer uitschakelen. Het geluid wordt weer ingeschakeld door nogmaals op deze knop te drukken. Deze methode is eenvoudiger dan het uitschakelen van geluiden via het instellingenpaneel.

Aanbevolen: