Hoe Het Geluid In Het Programma Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Geluid In Het Programma Uit Te Schakelen?
Hoe Het Geluid In Het Programma Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Het Geluid In Het Programma Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Het Geluid In Het Programma Uit Te Schakelen?
Video: Meldingen uitschakelen 2023, December
Anonim

Veel applicaties spreken de gebeurtenissen uit die zich tijdens hun werk voordoen, gebruiken achtergrondmuziek en sommige geven zelfs met hun stem advies aan de gebruiker of becommentariëren zijn acties. De meeste van deze programma's hebben een optie in hun instellingen die de soundtrack uitschakelt. Als een dergelijke installatie niet door de fabrikant wordt geleverd of om de een of andere reden ongewenst is om deze te gebruiken, kunt u dit doen met de ingebouwde tools van het Windows-besturingssysteem.

Hoe het geluid in het programma uit te schakelen?
Hoe het geluid in het programma uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

Start het programma waarvan u de geluiden wilt dempen en breng de mixer van het besturingssysteem op het scherm. In Windows 7 en Vista is dit het gemakkelijkst te doen met behulp van het pictogram voor het instellen van het geluidsvolume in het systeemvak van de taakbalk. Zoek dit pictogram - een witte gestileerde luidspreker - in de rechterbenedenhoek van het scherm, klik eenmaal met de linkermuisknop en klik op het label "Mixer" onder de volumeschuifregelaar.

Stap 2

De algemene volumeregeling is gedupliceerd in de linkerkolom van het mixervenster en de systeemgeluidsniveauregeling is rechts ervan geplaatst. Alle andere kolommen hebben vergelijkbare schuifregelaars om het geluidsniveau van andere momenteel geopende programma's te regelen - zoek degene die u zoekt. U kunt de schuifregelaar met betrekking tot deze toepassing naar het minimumteken verplaatsen of op het blauwe luidsprekerpictogram onder de knop klikken - beide opties schakelen de programmageluiden uit.

Stap 3

Een andere methode kan worden gebruikt als het programma tijdens de installatie zijn geluiden "registreert" in het register van het besturingssysteem. Vervolgens kunnen ze worden uitgeschakeld door wijzigingen aan te brengen in het register met behulp van een van de OS-componenten. Om er te komen, opent u het hoofdmenu en roept u het "Configuratiescherm" op door op het item met deze naam te klikken. Ga in het paneel naar het gedeelte "Hardware en geluiden" en klik op de link "Systeemgeluiden wijzigen". U kunt dit onderdeel ook oproepen met behulp van de OS-zoekmachine - druk op Win, typ "geluid" en klik op de link "Systeemgeluiden wijzigen" in de lijst met zoekresultaten.

Stap 4

Zoek in de tabel onder de kop "Programma-gebeurtenissen" van het geopende venster de sectie met betrekking tot het vereiste programma en selecteer een van de geluiden. Open vervolgens de vervolgkeuzelijst onder de tabel en selecteer de bovenste regel daarin - "Nee". Herhaal deze handeling voor alle gebeurtenissen die door dit programma worden afgespeeld. Klik vervolgens op OK en de taak wordt voltooid.

Aanbevolen: