Hoe Maak Je Een Map Op IPad Aan

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Map Op IPad Aan
Hoe Maak Je Een Map Op IPad Aan

Video: Hoe Maak Je Een Map Op IPad Aan

Video: Hoe Maak Je Een Map Op IPad Aan
Video: How To Create Folders On Your iPad 2024, Mei
Anonim

Op de Apple iPad kunt u mappen maken voor het opslaan van programma's, op voorwaarde dat het apparaat iOS 4.2.1 of hoger gebruikt.

Hoe maak je een map op iPad aan
Hoe maak je een map op iPad aan

instructies:

Stap 1

Het iOS-besturingssysteem van Apple gebruikt programma- en bestandsorganisatietechnologieën die aanzienlijk verschillen van Microsoft Windows. Op iPad is een map een verzameling apps die nergens heen kunnen worden verplaatst. In de gebruikelijke Windows wordt eerst een pop gemaakt en vervolgens worden de benodigde bestanden ernaar overgebracht.

Stap 2

Zoek de programma's op uw iPad die u in een map wilt groeperen. Plaats uw vinger op een van de pictogrammen en houd deze vast totdat de pictogrammen beginnen te trillen. Deze actie wordt ook gebruikt om apps van iPad te verwijderen. Neem met uw vinger een van de pictogrammen van de geselecteerde programma's en sleep deze naar een andere. Er verschijnt een regel met een suggestie voor een naam voor de aan te maken map.

Stap 3

Accepteer de naam die door het systeem wordt voorgesteld of voer uw eigen naam in. Houd er rekening mee dat een te lange naam niet volledig wordt weergegeven op het tabletscherm. Het is beter om een korte en begrijpelijke naam te kiezen, bijvoorbeeld "Games", "Cards", "Office", "Children", etc.

Stap 4

Houd er rekening mee dat u geen mappen kunt maken in een map op de iPad. Daarnaast kunnen maximaal twintig opleidingen worden gecombineerd. Het belangrijkste doel van het maken van mappen op een iPad is om het gemakkelijker te maken om de gewenste app te vinden en om ruimte op uw bureaublad te besparen. Ze hebben op geen enkele manier invloed op de plaatsing van informatie in het geheugen van het apparaat.

Stap 5

Om een map op de iPad te verwijderen, gaat u ernaartoe, nadat u eerder de schudpictogrammodus hebt geactiveerd. Alle pictogrammen moeten één voor één terug naar het bureaublad worden gesleept. Nadat het laatste pictogram is verplaatst, verdwijnt de map automatisch. Het is correcter om dit proces de map niet te verwijderen, maar te ontbinden.

Stap 6

Als je een map voor één programma op iPad wilt maken, voeg dan eerst de twee apps samen en verplaats er dan een terug naar het bureaublad. U krijgt dus een map met één programma.

Aanbevolen: