Hoe Maak Je Een Pictogram Voor Een Map

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Pictogram Voor Een Map
Hoe Maak Je Een Pictogram Voor Een Map
Anonim

Icoon - van het Griekse "afbeelding" - een kleine grafische afbeelding die is gekoppeld aan een specifiek object: een bestand of map. Pictogrammen worden vaak geassocieerd met bestandsindeling, doel en mapnamen. Maar u kunt de weergave van het object wijzigen en zelf het pictogram voor de map kiezen.

Hoe maak je een pictogram voor een map
Hoe maak je een pictogram voor een map

instructies:

Stap 1

Open de map waarin de map zich bevindt. Selecteer het door op de linkermuisknop te drukken en druk op de rechterknop. Selecteer in het contextmenu de regel "Eigenschappen".

Stap 2

Open in het menu "Eigenschappen" het tabblad "Instellingen". Als u wilt dat het mappictogram wordt versierd met een foto of een afbeelding, klikt u op de knop "Bestand selecteren". Open vervolgens de map waarin het gewenste grafische bestand zich bevindt, klik op de knop "Openen".

Stap 3

Als u het mappictogram moet vervangen, klikt u op de knop Pictogram wijzigen. Selecteer degene die u wilt in de lijst met pictogrammen, klik op de knop "OK".

Stap 4

Nadat u het selectievenster hebt gesloten, klikt u op de knop "Toepassen" om een voorbeeld van de wijzigingen te bekijken. Als u tevreden bent met het resultaat, klikt u op de knop "OK". Het mappictogram wordt vervangen.

Aanbevolen: