Hoe De Driver Op De Adapter Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Driver Op De Adapter Te Installeren
Hoe De Driver Op De Adapter Te Installeren
Anonim

Om de Wi-Fi-adapter te configureren, moet u de juiste stuurprogramma's ervoor selecteren. Soms zijn er situaties waarin de software die bij het apparaat is geleverd niet in staat is om zijn functies volledig uit te voeren.

Hoe de driver op de adapter te installeren
Hoe de driver op de adapter te installeren

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Probeer natuurlijk eerst de native drivers voor de wifi-adapter te installeren. Plaats de dvd in het station en voer het software-installatieprogramma uit. Start uw computer opnieuw op en controleer of het hulpprogramma werkt. Zorg ervoor dat u het verwijdert als het niet geschikt is voor deze versie van het besturingssysteem. Anders bestaat het risico van overlappende bestanden bij het installeren van nieuwe software.

Stap 2

Start nu uw internetbrowser en ga naar de website van de fabrikant van deze wifi-adapter. Zoek en download daar geschikte software. Gebruik de automatische bestandszoekfunctie, als deze op de site aanwezig is. Installeer gedownloade apps.

Stap 3

Als deze methode u niet heeft geholpen om met de taak om te gaan, zoek dan het SamDrivers-programma. Gebruik hiervoor de site https://samlab.ws/soft/samdrivers. Voer het geïnstalleerde programma uit. Selecteer het DriverInstallAssistant-menu. Wacht tot het hulpprogramma automatisch de hardware scant die op uw computer is geïnstalleerd. Vink nu het vakje naast WLAN aan

Stap 4

Klik op de knop "Taak uitvoeren" en specificeer in het geopende venster de optie "Typische installatie". Wacht tot de automatische installatie van de juiste software is voltooid. Start uw computer opnieuw op en probeer een nieuw programma te starten. Configureer uw adapter ermee.

Aanbevolen: