Hoe De Driver Automatisch Te Installeren Install

Inhoudsopgave:

Hoe De Driver Automatisch Te Installeren Install
Hoe De Driver Automatisch Te Installeren Install

Video: Hoe De Driver Automatisch Te Installeren Install

Video: Hoe De Driver Automatisch Te Installeren Install
Video: HOE Installeer je WINDOWS 10? 👨‍🔬 - Schone Installatie, Drivers, Instellingen voor Games 2024, April
Anonim

De juiste werking van de apparatuur die op een personal computer is geïnstalleerd, wordt verzekerd door de aanwezigheid van stuurprogramma's. Het is belangrijk om te begrijpen dat voor elk besturingssysteem specifieke bestanden moeten worden gebruikt.

Hoe de driver automatisch te installeren install
Hoe de driver automatisch te installeren install

Noodzakelijk

  • - Drivers Pack-oplossing;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

In Windows-systemen is er een functie voor automatische selectie en installatie van stuurprogramma's. Activeer je internetverbinding. Open de eigenschappen van het item "Computer" in het menu "Start". Volg de link "Apparaatbeheer". Zoek de hardware waarvoor u stuurprogramma's moet bijwerken. Het moet worden gemarkeerd met een uitroepteken.

Stap 2

Dubbelklik met de linkermuisknop op de naam van het geselecteerde apparaat. Open het tabblad Stuurprogramma's en klik op de knop Bijwerken. Klik nu op het item "Automatisch zoeken naar bijgewerkte stuurprogramma's". Wacht even terwijl het systeem naar geschikte bestanden zoekt.

Stap 3

Als deze procedure succesvol is, start de automatische installatie van het nieuwe stuurprogrammapakket. Helaas leidt het gebruik van de beschreven methode niet altijd tot het gewenste resultaat.

Stap 4

Heel vaak kunt u stuurprogramma's voor de meest voorkomende apparaten automatisch bijwerken met behulp van bepaalde hulpprogramma's. Download de Drivers Pack Solution-software. Wacht tot de hardware-analyse is voltooid. Dit proces kan enkele minuten duren.

Stap 5

Nadat u het hoofdmenu van het programma hebt geopend, selecteert u het tabblad "Drivers". Bekijk de lijst met beschikbare servicepacks. Vink de selectievakjes aan voor de apparatuur waarvoor u nieuwe stuurprogramma's wilt installeren.

Stap 6

Klik op de knop "Installeren" in de linkerkolom van het werkvenster. Daarna verschijnt een menu met een voorstel om een systeemherstelcontrolepunt te maken. Negeer deze mogelijkheid niet, omdat het beschreven hulpprogramma niet altijd betrouwbaar de compatibiliteit van bestanden met de hardware bepaalt.

Stap 7

Klik op de knop "Ja". Na het aanmaken van het controlearchief zal de installatie van de geselecteerde stuurprogramma's automatisch starten. Wacht tot dit proces is voltooid en klik op de knop "Nu opnieuw opstarten" in het nieuwe venster.

Aanbevolen: