Hoe De Driver Op De Canon Lbp 2900-printer Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Driver Op De Canon Lbp 2900-printer Te Installeren
Hoe De Driver Op De Canon Lbp 2900-printer Te Installeren

Video: Hoe De Driver Op De Canon Lbp 2900-printer Te Installeren

Video: Hoe De Driver Op De Canon Lbp 2900-printer Te Installeren
Video: Canon Printer easy setup/install with USB on Windows 10 | Works for any model | Canon LBP 2900B 2024, April
Anonim

Sommige randapparaten hebben extra software of stuurprogramma's nodig om goed te kunnen werken. Maak onderscheid tussen automatisch en handmatig zoeken en installeren van werkbestanden.

Hoe de driver op de Canon lbp 2900-printer te installeren
Hoe de driver op de Canon lbp 2900-printer te installeren

Het is nodig

  • - Driver Pack-oplossing;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Zet de computer aan en sluit de printerkabel aan op de USB-poort. Sluit het andere uiteinde aan op het apparaat Canon lbp 2900. Zet de printer aan en wacht tot het besturingssysteem nieuwe hardware detecteert.

Stap 2

Maak verbinding met internet, start een internetbrowser en ga naar www.canon.ru. Ga naar de sectie "Ondersteuning" en open de subsectie "Drivercatalogus".

Stap 3

Vul de voorziene tabel in. Zorg ervoor dat u Printer selecteert in de kolom Product. Selecteer na het overschakelen naar het nieuwe menu het item "Software". Selecteer nu het besturingssysteem dat op uw computer is geïnstalleerd.

Stap 4

Klik op het juiste archief met de naam Printer Drivers. Vink het vakje aan naast "Ik accepteer de voorwaarden van de overeenkomst" en klik op de knop "Downloaden". Wacht tot het downloaden van het stuurprogramma is voltooid.

Stap 5

Open het menu Start en selecteer het menu Apparaten en printers. Nadat u het afdrukapparaat hebt gedefinieerd, dubbelklikt u met de linkermuisknop op het pictogram. Open het tabblad Hardware en klik op de knop Eigenschappen.

Stap 6

Ga naar het submenu Stuurprogramma's en klik op de knop Bijwerken. Ga naar "Zoeken in deze computer". Selecteer de map waarin uw browser gedownloade bestanden opslaat. Wacht tot de stuurprogramma's voor de printer zijn geïnstalleerd.

Stap 7

Als u liever extra hulpprogramma's gebruikt om de benodigde bestanden te vinden, download dan Driver Pack Solution. Voer het hulpprogramma uit en wacht tot de scan van interne en randapparatuur is voltooid.

Stap 8

Vink nu het vakje naast Printers en anderen aan. Klik op de knop Geselecteerd installeren. Start de printer opnieuw op na het installeren van de geselecteerde bestanden. Start een teksteditor en test de werking van het afdrukapparaat.

Aanbevolen: