Hoe De Driver Handmatig Te Installeren Install

Inhoudsopgave:

Hoe De Driver Handmatig Te Installeren Install
Hoe De Driver Handmatig Te Installeren Install

Video: Hoe De Driver Handmatig Te Installeren Install

Video: Hoe De Driver Handmatig Te Installeren Install
Video: How to Manually Install Drivers in Windows 7 | 8.1 | 10 2024, April
Anonim

Een stabiele en correcte werking van bepaalde apparatuur in een personal computer wordt verzekerd door de aanwezigheid van speciale bestanden. Er zijn veel verschillende methoden om stuurprogramma's te vinden en te installeren.

Hoe de driver handmatig te installeren install
Hoe de driver handmatig te installeren install

instructies:

Stap 1

Handmatige installatie van werkbestanden impliceert een onafhankelijke zoektocht naar stuurprogramma's en het bijwerken ervan. Bezoek de website van het bedrijf dat het apparaat heeft ontwikkeld waarvoor u stuurprogramma's wilt installeren.

Stap 2

Zoek en open de categorie downloads. Op bepaalde bronnen zijn er speciale formulieren waarmee u snel stuurprogramma's voor een specifiek apparaat kunt vinden. Gebruik deze optie.

Stap 3

Download de gevonden driverkits. Meestal worden ze gepresenteerd in de vorm van een applicatie, waarvan de lancering automatisch de benodigde bestanden in het systeem injecteert. Als je een archief hebt gedownload met de bestanden die je nodig hebt, gebruik dan de handmatige installatiemethode.

Stap 4

Pak de bestanden uit het archief, maak hiervoor eerst een aparte directory aan. Gebruik hiervoor bestandsbeheerders, bijvoorbeeld Kit Commander, of archiveringsprogramma's.

Stap 5

Open het Startmenu door op de gewenste toets te drukken. Klik met de rechtermuisknop op de kolom "Computer" en ga naar het item "Eigenschappen". Selecteer de link "Apparaatbeheer" in de linkerkolom van het geopende menu.

Stap 6

Nadat u de lijst met apparatuur op uw pc hebt weergegeven, zoekt u het apparaat dat is gemarkeerd met een uitroepteken. De aanwezigheid van dit pictogram symboliseert de afwezigheid van de vereiste stuurprogramma's.

Stap 7

Klik met de rechtermuisknop op de apparaatnaam. Selecteer in het uitgevouwen menu het item "Stuurprogramma's bijwerken". Wacht op de lancering van het nieuwe oog. Ga verder naar "Zoeken naar stuurprogramma's op deze computer".

Stap 8

Vink het vakje aan naast 'Submappen opnemen' en klik op de knop 'Bladeren'. Navigeer naar de map waar u de bestanden uit het archief hebt gekopieerd. Klik volgende . Wacht tot het bericht over de succesvolle installatie van de stuurprogramma's verschijnt. Start je computer opnieuw op. Controleer de functionaliteit van de apparatuur.

Aanbevolen: