Hoe USB-voeding Aan Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe USB-voeding Aan Te Zetten
Hoe USB-voeding Aan Te Zetten

Video: Hoe USB-voeding Aan Te Zetten

Video: Hoe USB-voeding Aan Te Zetten
Video: USB voeding op de motor 2024, Mei
Anonim

USB-voeding is meestal ingeschakeld in de standaardconfiguratie van de computer. Bij problemen met de voeding via de USB-poort moet je altijd een handleiding van het moederbord in handen hebben.

Hoe USB-voeding aan te zetten
Hoe USB-voeding aan te zetten

Noodzakelijk

  • - instructies voor het moederbord;
  • - USB-kabel;
  • - stuurprogramma.

instructies:

Stap 1

Om de stroom van draagbare apparaten via de USB-poort van de computer in te schakelen, moet u ervoor zorgen dat deze voor u actief is. Dit wordt gedaan met behulp van BIOS. Wanneer de computer opstart, drukt u op de Delete-toets (of een andere, afhankelijk van het moederbordmodel), ga naar het gedeelte Energiebeheer. Zorg ervoor dat de USB-stroom op uw computer is ingeschakeld, zo niet, wijzig dan de juiste instellingen en sla ze op.

Stap 2

Sluit het op te laden apparaat aan op uw computer. Houd er rekening mee dat veel van hen alleen online opladen, dus het is het beste om eerst de instructies die bij de kit zijn geleverd te lezen. Als het apparaat desondanks ook voor USB wordt opgeladen, kijk dan naar het pictogram in de rechterbovenhoek, dit is verantwoordelijk voor de status van de batterij.

Stap 3

Installeer het stuurprogramma voor het apparaat dat u oplaadt als u problemen ondervindt bij het verbinden met uw computer. Sommige apparaten (voornamelijk oudere mobiele telefoons) kunnen alleen in PC Suite-modus met een pc worden gekoppeld, anders wordt uw apparaat gewoon niet door het systeem herkend.

Stap 4

In geval van problemen met het opladen van een apparaat via de USB-interface, controleer dan alle beschikbare poorten tegelijk en gebruik meerdere apparaten om - indien mogelijk - tegelijk te controleren. Bestudeer de instructies voor het moederbord zorgvuldig (als u er geen heeft, download deze dan van internet) en controleer de compatibiliteit van de BIOS-parameters.

Stap 5

Open ook de computerkap, zorg ervoor dat de voedingsdraden zijn aangesloten op de draden van de USB-poortmodules. Als uw poorten niet in orde zijn, vervangt u ze door nieuwe. Je kunt ze kopen in computerwinkels en radioverkooppunten in je stad. Volg bij het installeren ook de instructies.

Aanbevolen: