Hoe De Gadget Aan Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe De Gadget Aan Te Zetten
Hoe De Gadget Aan Te Zetten

Video: Hoe De Gadget Aan Te Zetten

Video: Hoe De Gadget Aan Te Zetten
Video: Hoe je Stiekem Gaming Gadgets in Zomerkamp 2024, Mei
Anonim

Voor gebruikers van Windows 7 zijn enkele van de basisfuncties van het besturingssysteem een echte openbaring. Dit komt omdat bepaalde functies standaard zijn uitgeschakeld of verborgen. Gadgets bijvoorbeeld.

Hoe de gadget aan te zetten
Hoe de gadget aan te zetten

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om een vooraf ingesteld gadget in te schakelen, is door de opdracht "Gadgets" te selecteren in het contextmenu dat op het bureaublad verschijnt door met de rechtermuisknop te klikken. Selecteer een gadget uit de lijst in het dialoogvenster en dubbelklik erop. Zo activeer je het uiterlijk op het bureaublad van deze gadget.

Stap 2

Je kunt een meer gecompliceerde weg gaan. Klik hiervoor op de knop "Start" en typ het woord "gadgets" in het zoekveld. In principe is het niet nodig om het hele woord in te voeren, het volstaat om slechts één eerste lettergreep te typen. Als reactie hierop zal het systeem u automatisch verschillende actieve links aanbieden, waaruit u "Desktop Gadgets Collection" of "Desktop Gadgets" moet selecteren. Er wordt in ieder geval een dialoogvenster geopend om een bepaald gadget te activeren.

Stap 3

U kunt de gadget ook starten via het Configuratiescherm van Windows. Selecteer in het menu "Start" het gedeelte "Configuratiescherm" en klik op het pictogram "Vormgeving en persoonlijke instellingen". Hier vindt u allemaal dezelfde link - "Desktop Gadgets".

Stap 4

Als u geen geschikt programma hebt gevonden in de lijst met geïnstalleerde applicaties, kunt u op de officiële Microsoft-website of op een van de vele gespecialiseerde bronnen van het Russische internet zoeken naar een gadget dat voldoet aan de vereisten die u nodig hebt.

Stap 5

Download de gadget die je leuk vindt - het wordt gedownload naar de opgegeven map op je computer als een installatiebestand of archief - en start het. In dit geval wordt de gadget toegevoegd aan de lijst met reeds geïnstalleerde gadgets en verschijnt deze onmiddellijk op het bureaublad.

Aanbevolen: