Een Sleutel Krijgen Met De Kaspersky-activeringscode

Inhoudsopgave:

Een Sleutel Krijgen Met De Kaspersky-activeringscode
Een Sleutel Krijgen Met De Kaspersky-activeringscode

Video: Een Sleutel Krijgen Met De Kaspersky-activeringscode

Video: Een Sleutel Krijgen Met De Kaspersky-activeringscode
Video: Kaspersky Antivirus 2019 +Key/Activation code 2024, Mei
Anonim

Kaspersky Anti-Virus is ontworpen om informatie die op een computer is opgeslagen te beschermen tegen virussen, Trojaanse paarden en andere kwaadaardige programma's. De applicatie helpt bij het bestrijden van spam, detecteert e-mails die spyware of adware bevatten, scant bestanden die van het netwerk zijn gedownload. Om succesvol te werken, moet het programma geactiveerd zijn.

Kaspersky Anti-Virus beschermt uw computer tegen alle bedreigingen
Kaspersky Anti-Virus beschermt uw computer tegen alle bedreigingen

Noodzakelijk

  • - een computer met internettoegang,
  • - Kaspersky Anti-Virus geïnstalleerd,
  • - activatie code.

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat de systeemdatum correct is ingesteld op de computer. Klik hiervoor in de rechterhoek van de "Taakbalk" op "Klok" en selecteer in het geopende venster de link "Datum- en tijdinstellingen wijzigen". Controleer of de ingestelde datum (dag, maand en jaar) en de huidige tijd juist zijn. Selecteer anders de knop "Datum en tijd wijzigen" en stel de juiste waarden in. Klik op "OK" om te bevestigen.

Stap 2

Open Kaspersky Anti-Virus. Klik op de knop "Activeringscode invoeren" in de rechterbenedenhoek. Het venster "Licentieverlening" verschijnt op het scherm, met twee knoppen - "Activeer het programma" en "Koop een activeringscode". Klik op de eerste knop.

Stap 3

De applicatie opent automatisch het venster "Activering". Voer in het bovenste veld de 20-cijferige code in die wordt verstrekt bij het kopen van een licentie. Controleer de toetsenbordindeling, de code moet in de letters van het Latijnse alfabet worden ingevoerd. Klik nu op de link "Activeren" hieronder.

Stap 4

Na ontvangst van de activeringscode maakt het programma zelfstandig verbinding met de Kaspersky Lab-server. Als de code foutloos is ingevoerd, downloadt de activeringswizard de licentiesleutel naar de computer. Er verschijnt een venster met het bericht "Activering succesvol voltooid" op het scherm. Klik op de knop "Voltooien".

Stap 5

In het venster "Licentieverlening" wordt informatie weergegeven over de sleutelstatus (actief), het licentietype, de activeringsdatum en de vervaldatum. Het geeft ook het aantal resterende dagen aan.

Aanbevolen: