Hoe Een Sleutel Voor Het Spel Te Krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Sleutel Voor Het Spel Te Krijgen
Hoe Een Sleutel Voor Het Spel Te Krijgen

Video: Hoe Een Sleutel Voor Het Spel Te Krijgen

Video: Hoe Een Sleutel Voor Het Spel Te Krijgen
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, Mei
Anonim

Welke game-makers niet zullen bedenken om hun producten te beschermen tegen illegaal kopiëren. En wachtwoorden worden ingevoerd en registratie via internet … Over het algemeen is de menselijke verbeelding rijk en kent praktisch geen grenzen. Maar zoals u weet, is er voor elke sluwe man een sluwe (mijn excuses voor de tautologische woordspeling), en deze methoden van bescherming vervullen al lang hun functie niet meer. Maar toch is dit probleem voor velen relevant. Je kunt er dus niet omheen. Dus, hoe de sleutel voor het spel te krijgen.

Hoe een sleutel voor het spel te krijgen
Hoe een sleutel voor het spel te krijgen

instructies:

Stap 1

Om dit probleem op te lossen, zullen we misschien het eenvoudigste voorbeeld geven: de game is gekocht in een winkel, heeft een licentie, bescherming, enzovoort. Om het spel op je computer te installeren, moet je de code invoeren die zich onder het deksel van de schijfdoos of op de schijf zelf bevindt. Als plotseling blijkt dat de code op het stuk plastic is geschreven, dat zich tijdens het installatieproces in de computer zou moeten bevinden, moet u de gegeven combinatie van letters en cijfers van tevoren op papier herschrijven om uw leven gemakkelijker te maken in de toekomst. Voer vervolgens op verzoek de code in - en het spel wordt met succes geïnstalleerd.

Stap 2

Overweeg een meer gecompliceerde optie: de game is gedownload van een torrent, van een netwerk voor het delen van bestanden of gewoon van internet. Dit heet al piraterij en wordt vervolgd. Tot nu toe besteden de burgers van de politie hier echter niet al te veel aandacht aan. Daarom is dit soort krijgen wat je wilt het populairst.

Stap 3

Dus als het spel is gedownload. Als je een sleutel nodig hebt om het spel te installeren, raak dan niet in paniek. Hoogstwaarschijnlijk zal die heldere kop die het spel zelf heeft ontworpen, ook de sleutel ertoe brengen. Allereerst moet je zoeken waar de game zelf is gedownload. Meestal zijn dit bestanden met de extensie "txt", wat staat voor "notepad". Ze wegen in de regel heel weinig, het gedicht valt meteen op.

Stap 4

Als de sleutel niet kan worden gevonden op de plaats waar het spel is gedownload, moet u naar internet gaan. Het is niet voor niets dat dit wereldwijde netwerk is gemaakt voor vrije communicatie van mensen over welk onderwerp dan ook. Om te beginnen rijden we de naam van het spel in de zoekmachine, voegen we woorden toe als "sleutel", "download", "gratis". En in een fractie van een seconde zullen honderdduizenden en soms honderden miljoenen links voor onze ogen openen. Je moet vanaf het begin niet ver gaan. Op zeldzame uitzonderingen na bevindt de vereiste informatie zich meer dan tien tabbladen van de eerste link.

Stap 5

Bij het zoeken en selecteren van een sleutel moet je vooral letten op de spelersforums, waar iedereen klaar staat om niet alleen de code, maar ook het spel zelf te delen met een collega in de virtuele wereld. Als er niets waardevols op de forums is gevonden, kunt u de portal "Mail.ru Answers" raadplegen. Het is onmogelijk om te garanderen dat er precies zal zijn wat nodig is. U mag deze pagina's echter ook niet negeren.

Stap 6

Als alle zoekopdrachten uiteindelijk geen resultaat hebben opgeleverd, blijft de laatste, enige juiste beslissing over - om naar de officiële website van het spel te gaan en een wachtwoord te kopen door een bepaald bedrag over te schrijven naar de rekening van het bedrijf.

Aanbevolen: