Hoe U De Sleutel Tot Avast . Kunt Krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe U De Sleutel Tot Avast . Kunt Krijgen
Hoe U De Sleutel Tot Avast . Kunt Krijgen

Video: Hoe U De Sleutel Tot Avast . Kunt Krijgen

Video: Hoe U De Sleutel Tot Avast . Kunt Krijgen
Video: Download Avast Premier 2020 Antivirus Full Version for FREE Till 2038 | Tech Moron 2024, Mei
Anonim

Antivirus "Avast" is recentelijk populair geworden bij veel gebruikers, vanwege de snelheid en de kleine hoeveelheid verbruikte systeembronnen. Hij gaat goed om met zijn hoofdtaak - het zoeken en verwijderen van virussen van het systeem.

Hoe u de sleutel tot Avast. kunt krijgen
Hoe u de sleutel tot Avast. kunt krijgen

Noodzakelijk

  • - een computer die is aangesloten op internet;
  • - browser;
  • - geïnstalleerd antivirus Avast.

instructies:

Stap 1

Start de Avast-antivirus, klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling van het programma onder aan het scherm (blauwe bal met de letter "A"), selecteer "Over Avast!" om een licentiesleutel voor Avast te verkrijgen. Klik vervolgens op de knop "Licentiesleutel". Er wordt een venster met registratie weergegeven, klik op de knop "Nu kopen". Vervolgens wordt u doorgestuurd naar de website van het Avast-programma, selecteert u het type licentie en bestelt u deze. Om de sleutel te installeren, gaat u naar het venster met de sleutel en plakt u deze in het daarvoor bestemde veld. Klik op de knop "OK". Het programma kan worden gebruikt na zestig dagen van de demoperiode gedurende de periode waarvoor de licentie is aangeschaft.

Stap 2

Ga naar de website van het Avast-programma https://www.avsoft.ru/avast/download.htm, selecteer vervolgens het programma dat op uw computer is geïnstalleerd (antivirusversie), klik op de link met de naam, het sleutelvolgordevenster wordt geopend. In dit venster kunt u een sleutel bestellen voor de bedrijfsversie "Avast". Voer in het eerste veld de naam in van de organisatie waarvoor de sleutel nodig is, voer vervolgens de voor- en achternaam in van de contactpersoon die verantwoordelijk is voor de software in het bedrijf, vul in de volgende velden de contactgegevens in (e-mail adres, telefoonnummer), geef het vereiste aantal licenties aan en voeg indien nodig aanvullende informatie toe. Klik op de knop Formulier verzenden

Stap 3

Ga naar de website van Avast, plaats hiervoor de volgende link in de adresbalk van uw browser: https://www.avast.com/i_kat_207.php, voer uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens in, klik op de knop "Bevestigen". De sleutel voor "Avast" wordt naar uw e-mail verzonden. Voor thuisversies van de antivirus is het aantal sleutelverzoeken onbeperkt. Volg de link om een nieuwe sleutel voor Avast te krijgen https://avast.com/eng/home-registration.php, selecteer op deze pagina het item Ik ben een geregistreerde gebruiker en mijn registratiesleutel is verlopen, ik heb een nieuwe nodig, voer vervolgens het e-mailadres in waarnaar de sleutel vorige keer verzonden. Gebruik liever een mailbox op gmail.com of een andere buitenlandse server. Wanneer de sleutel is ontvangen, klikt u met de rechtermuisknop op het programmapictogram in de lade, selecteert u de optie "Over Avast", klikt u vervolgens op de knop "Licentiesleutel" en voert u deze in het veld in.

Aanbevolen: