De Sneltoets Wijzigen?

Inhoudsopgave:

De Sneltoets Wijzigen?
De Sneltoets Wijzigen?

Video: De Sneltoets Wijzigen?

Video: De Sneltoets Wijzigen?
Video: Toetsenbordinstelling in WINDOWS 10 wijzigen | 👉 Azerty - Qwerty probleem (Oplossing!) 2024, Mei
Anonim

Op elk productiegebied zijn er altijd enkele trucs geweest die het dagelijkse routinewerk vergemakkelijken. Het dagelijkse werk van een pc-operator heeft ook zijn eigen trucs - het gebruik van sneltoetsen of hun combinaties. Door ze te gebruiken, bespaart u kostbare seconden, zo niet minuten.

De sneltoets wijzigen?
De sneltoets wijzigen?

Noodzakelijk

Instellingen bewerken (sneltoetsen wijzigen) van Microsoft Office

instructies:

Stap 1

U kunt algemene instellingen in Microsoft Office gebruiken om sneltoetsen te wijzigen. In elk product van dit pakket worden sneltoetsen volledig gebruikt: elk menu, elk commando kan worden opgeroepen door op deze toetsen te drukken. Als dit niet mogelijk is, kunt u aan elke opdracht een sneltoets toevoegen. Als u bijvoorbeeld op alt="Afbeelding" + F drukt, wordt het uitgebreide menu Bestand weergegeven.

Stap 2

Om te begrijpen hoe deze sneltoetsen werken, drukt u gewoon op de knop alt="Afbeelding" op uw toetsenbord en kijkt u naar het hoofdmenu van een Microsoft Office-programma. U zult zien dat elk item in het bovenste menu één letter is veranderd (onderstreept) - dit is de sleutel tot de actie (druk op alt="Afbeelding" + onderstreepte letter). Alle opdrachten in een menu houden zich ook aan deze regel.

Stap 3

Om het venster voor het configureren van sneltoetsen te openen, klikt u op het bovenste menu "Extra" en selecteert u vervolgens "Instellingen". Om het materiaal dat in dit artikel wordt beschreven vast te zetten, probeert u dezelfde actie, alleen zonder computermuis. Druk op alt="Afbeelding" en kijk naar het bovenste menu, de letter "e" is onderstreept geworden in de naam van het menu "Tools". Daarom moet u op de toetsen alt="Image" + "e" (Cyrillic) drukken. Het menu "Service" wordt voor u geopend.

Stap 4

Op dezelfde manier kunt u alle menu's openen en opdrachten uitvoeren. Druk op alt="Image" + "n", u ziet een venster voor het instellen van menu's en sneltoetsen. Het blijft om te leren hoe u oude sneltoetsen kunt wijzigen of nieuwe kunt instellen.

Stap 5

Klik in het geopende venster op de knop "Toetsenbord". Er verschijnt een nieuw venster voor u, dat absoluut alle opdrachten bevat die in deze toepassing worden gebruikt. Selecteer een opdracht waarvoor u de sneltoets wilt wijzigen of een nieuwe waarde wilt instellen. In het veld Huidige combinaties worden de momenteel geldige combinaties weergegeven. Verplaats de cursor naar het lege veld "Nieuwe sneltoetsen", druk op de gewenste toetsencombinatie (deze verschijnt in dit veld) en klik vervolgens op de knop "Toewijzen". U bent nu klaar met het instellen van een sneltoets voor een specifieke opdracht.

Aanbevolen: