Een Letter Toewijzen Aan Een Sneltoets

Inhoudsopgave:

Een Letter Toewijzen Aan Een Sneltoets
Een Letter Toewijzen Aan Een Sneltoets

Video: Een Letter Toewijzen Aan Een Sneltoets

Video: Een Letter Toewijzen Aan Een Sneltoets
Video: TOP 10 SNELTOETSEN DIE JE EERDER HAD MOETEN WETEN! 🤓 2023, Maart
Anonim

Gebruikers van een personal computer moeten vaak dezelfde bewerkingen uitvoeren. Dit maakt het werken op de computer tijdrovender en vergt veel aandacht. Om dit probleem op te lossen is er een sneltoetsfunctie ontwikkeld. De essentie van deze mogelijkheid ligt in het feit dat een persoon, om bepaalde bewerkingen uit te voeren, slechts een paar toetsen op het toetsenbord indrukt, in plaats van talloze muisklikken.

Een letter toewijzen aan een sneltoets
Een letter toewijzen aan een sneltoets

instructies:

Stap 1

Bijna alle programma's hebben deze functie. Het is erg handig en versnelt het werk op de computer aanzienlijk. Deze functie heeft de mogelijkheid om deze zeer "sneltoetsen" te bewerken. Laten we eens kijken hoe het mogelijk is om het aan te passen in een van de meest populaire grafische editors: Adobe Photoshop.

Stap 2

Open dit programma. Het programmamenu bevindt zich in het bovenste deel van het venster. Selecteer het item "bewerken". Selecteer in het vervolgkeuzemenu het tabblad "Toetsenbordsnelkoppelingen". Het instellingenvenster verschijnt voor u. Bestudeer het zorgvuldig. Hier wordt u uitgenodigd om "sneltoetsen" in te stellen voor de opdrachten van het programmamenu. Dubbelklik met de linkermuisknop op een van de items. De opdrachten van het programmamenu worden voor u geopend. Selecteer de gewenste functie en klik erop. Rechts verschijnt een klein vakje met een knipperende cursor. Nu kunt u opeenvolgende toetsaanslagen op het toetsenbord instellen, die tijdens het werk deze functie van het programma zal starten. Houd er rekening mee dat sommige "sneltoetsen" standaard al door het programma zijn ingesteld. Doorloop de volledige menulijst. Pas deze functie naar behoefte aan. Sla daarna de instellingen van uw "sneltoetsen" op. Nu u in deze grafische editor werkt, zult u verbaasd zijn hoe snel u begon met het uitvoeren van standaardbewerkingen waar u vroeger veel tijd aan besteedde.

Populair per onderwerp