Een Sneltoets Toewijzen

Inhoudsopgave:

Een Sneltoets Toewijzen
Een Sneltoets Toewijzen

Video: Een Sneltoets Toewijzen

Video: Een Sneltoets Toewijzen
Video: TOP 10 SNELTOETSEN DIE JE EERDER HAD MOETEN WETEN! 🤓 2024, April
Anonim

Sneltoetsen zijn vooraf ingestelde sneltoetsen voor snelle en gemakkelijke actie. Er zijn veel standaard sneltoetsen die automatisch in elk programma worden ingebouwd. Het is echter vaak vereist dat een specifieke gebruiker de uitvoering van opdrachten van een andere set automatiseert. Dit kunt u doen door uw eigen sneltoetsen in te stellen. De combinatie voor het starten van applicaties kan worden ingesteld met behulp van Windows OS-tools. Om toetsen toe te wijzen voor andere bewerkingen, is er een speciaal hulpprogramma Hot Keyboard Pro.

Een sneltoets toewijzen
Een sneltoets toewijzen

Noodzakelijk

Hot Keyboard Pro-hulpprogramma

instructies:

Stap 1

De toewijzing van een sneltoets voor het uitvoeren van de lancering van het programma kan worden uitgevoerd door middel van het besturingssysteem. Om dit te doen, opent u op het bureaublad op de snelkoppeling van dit programma het menu met de rechtermuisknop. Selecteer daarin "Eigenschappen". In het venster dat verschijnt, opent u het tabblad "Snelkoppeling" en activeert u het veld "Snelkoppeling" met de muis. Druk achtereenvolgens op het toetsenbord op de toetsen die u toewijst om het programma te starten. In dit veld wordt hun combinatie weergegeven. Sla de opdrachten op met de knop "OK".

Stap 2

Gebruik het gratis hulpprogramma Hot Keyboard Pro om sneltoetsen toe te wijzen aan andere bewerkingen. Om dit te doen, downloadt u het van de officiële ontwikkelaarsbron en installeert u het op uw systeem.

Stap 3

Voer het uitvoerbare bestand van het Hot Keyboard Pro-hulpprogramma uit. De installatiewizard wordt eerst geopend. Gebruik het om de benodigde parameters voor het hulpprogramma in te stellen: specificeer het type toetsenbord, definieer de OS-macro's die u nodig hebt. Stel desgewenst wachtwoorden in voor het versleutelen van macro's.

Stap 4

Wijs in het werkvenster van Hot Keyboard Pro de vereiste toetsencombinatie toe aan een specifieke actie. Klik hiervoor op de knop "Nieuwe macro".

Stap 5

Er wordt een venstertoepassing op het scherm geopend. Geef hier de naam op van de macro die moet worden gemaakt, stel de toetsencombinatie, het type en de parameters van de actie in, evenals de werkingsmodus van de toegewezen "sneltoets". Sla de ingevoerde gegevens op met de knop "Ok".

Stap 6

De gemaakte macro verschijnt in het hoofdvenster van het hulpprogramma. Het stelt de uitvoering van de gespecificeerde actie in door op de toegewezen sneltoets te drukken. Stel desgewenst het schema voor de macro in met behulp van de modus "Schema".

Aanbevolen: