Een Selectie Omkeren

Inhoudsopgave:

Een Selectie Omkeren
Een Selectie Omkeren

Video: Een Selectie Omkeren

Video: Een Selectie Omkeren
Video: beginners les 3 selecteren, selectie omkeren, lagen, laagmaskers, foto verbeteren 2024, Mei
Anonim

Elke persoon heeft foto's die helpen om de meest interessante, belangrijke, betoverende momenten van het leven in het geheugen te herleven. En in onze tijd worden sommige van deze beelden in elektronische vorm opgeslagen. Wat het mogelijk maakt om er iets in te veranderen, te corrigeren of een collage te maken (voor deze doeleinden is Adobe Photoshop het meest geschikt). Om dit te doen, moet u een deel van de afbeelding selecteren en soms de selectie omkeren.

Een selectie omkeren
Een selectie omkeren

Noodzakelijk

Adobe Photoshop, fotografie

instructies:

Stap 1

Open Adobe Photoshop en open de afbeelding waarmee u wilt werken. Om een foto te openen, gaat u naar het item Bestand bovenaan het scherm (in de Russische versie - Bestand) en selecteert u vervolgens het item Openen. Selecteer de gewenste foto op uw computer en klik op de knop Openen.

Stap 2

Selecteer het gewenste deel van een geopende foto of tekening. Gebruik hiervoor gereedschappen als de lasso (lasso), rechthoekig selectiekader (rechthoekig selectie elliptisch selectiekader (selectie van een cirkel), pen-tool) Houd de linkermuisknop ingedrukt terwijl de lasso is geselecteerd en verplaats de cursor totdat alle Rechthoekige selectie kunt u alle rechthoekige en vierkante objecten selecteren, de selectie van een cirkel - alle ronde of ovale elementen van de afbeelding. Pen om met behulp van ankerpunten het gebied aan te geven dat later zal worden geselecteerd.

Stap 3

Als je de nodige selectie hebt (als je een kader met een gestippelde selectie in de foto ziet), dan kun je deze selectie omkeren. Selecteer in de bovenste regel van het menu het item Select en in het menu dat wordt geopend, de parameter Inverse.

Aanbevolen: