Video Omkeren

Inhoudsopgave:

Video Omkeren
Video Omkeren

Video: Video Omkeren

Video: Video Omkeren
Video: Snelheid wijzigen video omkeren 2024, Mei
Anonim

Je wiebelde per ongeluk met je hand en veegde het glas van de tafel. Kon je de tijd maar terugdraaien op het moment dat het glas valt en breekt! Helaas is dit nog steeds alleen mogelijk op het gebied van video-effecten. Om de tijd te laten verstrijken, integendeel, is elke editor die de afspeelsnelheid kan wijzigen geschikt.

Video omkeren
Video omkeren

Het is nodig

  • - After Effects-programma;
  • - video bestand.

instructies:

Stap 1

Importeer de video in After Effects. De optie Importeren uit het menu Bestand helpt u hierbij. Selecteer in het verkennervenster dat wordt geopend het bestand waarmee u gaat werken en klik op de knop "Openen".

Stap 2

Sleep het bestand met de muis van het Project-palet naar het Tijdlijn-palet.

Stap 3

Draai de video om. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op de laag met beeldmateriaal in het palet Tijdlijn. Beweeg in het contextmenu de cursor over de groep Tijdopties en selecteer de Laagoptie Tijdomgekeerd. Nu wordt het bestand waarmee u werkt in omgekeerde volgorde afgespeeld.

Stap 4

Als u niet alleen de video wilt omkeren, maar ook de snelheid wilt wijzigen, selecteert u de optie Time stretch in plaats van de Time-reverse laag. Geef in het geopende venster een nieuwe afspeelsnelheid op.

Als u het afspelen wilt versnellen, voert u een waarde in die lager is dan honderd procent. Als u het achteruit afspelen van video moet vertragen, gebruik dan een waarde die groter is dan honderd procent. Om de tijd in de opname te dwingen terug te stromen, moet de snelheidswaarde negatief zijn. Dus een waarde van -50% zal de frames uitvouwen en het afspelen met precies de helft versnellen. Een waarde van -200% zal het ontvouwen en tot de helft vertragen. Een waarde van -100% zal de video gewoon omkeren.

Stap 5

Evalueer het resultaat van uw experimenten met het bestand met behulp van de opdracht RAM Preview uit de groep Preview van het Composition-menu.

Stap 6

Sla de resulterende video op. Doe dit met de opdracht Add to Render Queue in het Composition-menu. Klik in het Render Queue-palet met de linkermuisknop op de Output om te labelen. Voer een naam in voor het videobestand dat moet worden opgeslagen en geef de locatie op de schijf op waar het zal worden opgeslagen. Klik op de knop "Opslaan".

Klik op de Render-knop aan de rechterkant van het Render Queue-palet. De blauwe balk in het palet geeft de status van het proces weer. Informatie over de resterende tijd tot het einde van de verwerking is te zien aan de rechterkant van het palet. Wacht tot het einde van de verwerking en het opslaan van het bestand.

Aanbevolen: