Hoe Fout 0x50000006 Op Te Lossen In Rockstar Games

Inhoudsopgave:

Hoe Fout 0x50000006 Op Te Lossen In Rockstar Games
Hoe Fout 0x50000006 Op Te Lossen In Rockstar Games

Video: Hoe Fout 0x50000006 Op Te Lossen In Rockstar Games

Video: Hoe Fout 0x50000006 Op Te Lossen In Rockstar Games
Video: Отменённые игры Rockstar Games 2024, April
Anonim

Games van Rockstar Games worden voor het grootste deel aangetrokken door een uitstekende verhaallijn en niet minder prachtige verhaallijn. Games zijn echter vaak buggy. Veel mensen hebben probleem 0x50000006 bij het starten van Social Club, waardoor de lancering van het spel wordt geblokkeerd. Hoe repareer ik het?

Hoe fout 0x50000006 op te lossen in Rockstar Games
Hoe fout 0x50000006 op te lossen in Rockstar Games

Wat de fout doet en mogelijke redenen voor het uiterlijk

In de meeste gevallen verhindert fout 0x50000006 dat de gebruiker toegang krijgt tot de Social Club-service, dat wil zeggen dat de gebruiker niet online kan zijn. Het probleem trof niet alleen pc-gebruikers, maar ook PS4 en Xbox One. In sommige gevallen "doodt" 0x50000006 de volledige online login-interface.

Redenen voor de fout

Social Club is een online service, dus u moet op zoek naar de oorzaken van een dergelijke storing in de internetverbinding. De redenen kunnen bijvoorbeeld de volgende zijn:

  1. Instabiele verbinding.
  2. Problemen met een dynamisch IP-adres dat rechtstreeks door de ISP is ingesteld.

Gelukkig delen velen oplossingen en acties voor een dergelijk geval. En hier zijn enkele manieren om fout 0x50000006 op te lossen.

De verbindingsstatus controleren

Het allereerste wat u moet doen als er een probleem optreedt, is om naar de pagina te gaan voor het controleren van de status en kwaliteit van de verbinding van de Social Club (https://support.rockstargames.com/en/servicestatus) Met behulp van deze pagina kunt u controleer de kwaliteit en stabiliteit van de internetverbinding op het moment van lancering. U kunt ook controleren op onderbrekingen of onderhoud.

In het geval dat de servers van RDR 2 of een ander spel stabiel werken, kan het probleem te maken hebben met conflicten tussen verschillende soorten internetverbinding en de verbinding van meerdere spelers.

En vergeet niet dat de fout 0x50000006 in sommige gevallen verband houdt met de verbindingssnelheid. Daarom is het belangrijk om het ook te definiëren. Om dit te doen, hoeft u alleen maar een speciale netwerktest uit te voeren, zoals https://speedtest.net. Als de snelheid "zakt" op een draadloze verbinding, is het logisch om het apparaat rechtstreeks aan te sluiten.

De router opnieuw opstarten

Sommige gebruikers merken op dat ze dit probleem hebben kunnen oplossen door hun wifi-router opnieuw op te starten. In dit geval zijn er echter enkele nuances. Het probleem kan bijvoorbeeld niet worden opgelost door de router eenvoudigweg uit het stopcontact te halen. Zo'n "harde" shutdown kan de instellingen op nul zetten, die uiteindelijk weer hersteld moeten worden. Het volgende kan het beste worden gebruikt om de router opnieuw op te starten:

  1. Start opnieuw op via de aan / uit-knop. Gebruik de knop om de router 20-30 seconden uit te schakelen. Dan moet je er nog een keer op klikken.
  2. Opdrachtregel. Alles is hier eenvoudig - u moet de opdracht Win + R uitvoeren en vervolgens telnet 192.168.1.1/ telnet 192.168.1.2 invoeren. Daarna moet je (de commando's kunnen anders zijn) "# reboot" / "# restart" / "# reload" invoeren

Ten slotte is het de moeite waard om te controleren op updates voor het routermodel, netwerkkaart en software.

Aanbevolen: