Hoe Win32-fout Op Te Lossen?

Inhoudsopgave:

Hoe Win32-fout Op Te Lossen?
Hoe Win32-fout Op Te Lossen?

Video: Hoe Win32-fout Op Te Lossen?

Video: How to Fix .Exe Not a Valid Win32 Application Error In All Windows tutorial 2022, December
Anonim

Als de foutmelding "win32" op uw computer verschijnt, geeft dit aan dat het bestand is beschadigd of dat de toepassing geen verband houdt met Windows. Deze fout belemmert vaak het gebruik van internet. Wat te doen als dit probleem zich voordoet? U moet eerst proberen uw besturingssysteem te herstellen.

Hoe win32-fout op te lossen?
Hoe win32-fout op te lossen?

Het is nodig

Personal computer, ReqistryBooster-programma

instructies:

Stap 1

Voer uw antivirusprogramma uit. Voer een systeemscan uit. Het programma ReqistryBooster helpt u de oorzaak van de "win32"-fout te achterhalen. Download en voer het uit. Probeer na ontvangst van de informatie win32.exe bij te werken op de website van de fabrikant.

Stap 2

Ga naar "Start" om dit probleem op te lossen. Selecteer het tabblad Uitvoeren. De "Opdrachtprompt" verschijnt. Typ "msconfig" in de regel. Klik OK". Wanneer u bij het tabblad "Services" komt, schakelt u het item "Server" en het item "Werkstation" uit. Probeer uw computer opnieuw op te starten. Er verschijnt een bericht waarin u op de knop "OK" moet drukken. Na een dergelijke procedure zou de win32-fout moeten verdwijnen.

Stap 3

Er zijn ook andere oplossingen. Er moet een update van het besturingssysteem worden geïnstalleerd. Download het volledige updatepakket. Voer vervolgens de bijgewerkte versie van het antivirussysteem uit. Controleer uw computer op virussen. Ga naar de firewall. Daar is het noodzakelijk om de lokale poorten te sluiten. Het kan poort 445 of 139 zijn.

Stap 4

Als al het andere faalt, moet u de DVB-kaartstuurprogramma's wijzigen. U kunt als laatste redmiddel proberen de geheugenmodule te controleren.

Stap 5

Als er een win32-fout verschijnt, ga dan naar Start, ga naar Configuratiescherm. Zoek daar het tabblad Beveiligingscentrum. Er zou een item "Automatische update" moeten zijn. Plaats hier de dagelijkse update. Microsoft zou eventuele fouten moeten herstellen. Maar deze methode is alleen effectief als het besturingssysteem een ​​licentie heeft.

Stap 6

Gebruik de gratis Windows Registeropruimer. Download en installeer het op uw computer. De installatie van dit hulpprogramma duurt minder dan een minuut. Het volume van het programma is niet meer dan 10 MB. Voer het programma uit. Het zal uw computer scannen op alle lokale stations en registers, en als er een fout wordt gedetecteerd, zal Windows Registry Cleaner deze automatisch herstellen.

Populair per onderwerp