Hoe De Fout "Game Niet Geïnstalleerd" Op Te Lossen

Inhoudsopgave:

Hoe De Fout "Game Niet Geïnstalleerd" Op Te Lossen
Hoe De Fout "Game Niet Geïnstalleerd" Op Te Lossen

Video: Hoe De Fout "Game Niet Geïnstalleerd" Op Te Lossen

Video: Hoe De Fout
Video: HOW TO FIX “CAN NOT DOWNLOAD" (Error Code CE-30005-8) 2024, Mei
Anonim

Na het onjuist verwijderen van Nevosoft-games, kan het systeembericht "geen games geïnstalleerd" verschijnen. Dit is een opstartfout van het systeem. U kunt deze fout zelf corrigeren. Tegelijkertijd hoeft u geen extra programma's te downloaden en te installeren.

Hoe de fout "Game niet geïnstalleerd" op te lossen
Hoe de fout "Game niet geïnstalleerd" op te lossen

instructies:

Stap 1

Om eenvoudig van het vervelende bericht af te komen, volstaat het om het programma te verwijderen van het opstarten. Om het systeem volledig op te schonen van bestanden die zijn achtergebleven na het verwijderen van het spel, moet je de registervermeldingen wijzigen.

Stap 2

Om deze fout op te lossen, begint u met het opnieuw opstarten van uw systeem. Druk vervolgens op de functietoetsen Shift en Ctrl, samen met Esc, om de toepassing Taakbeheer te openen. Zoek in de lijst met programma's naar de naam van het bestand dat probeert te starten - hij is het die de foutmelding veroorzaakt.

Stap 3

Roep het hoofdsysteemmenu op door op de knop "Start" te klikken. Ga naar het dialoogvenster Uitvoeren. Typ msconfig op de regel Openen en klik op OK. Klik op het tabblad Opstarten in het dialoogvenster Systeemconfiguratie dat wordt geopend. Haal het vinkje weg bij de naam van het eerder gevonden programma. Bevestig uw keuze door op de OK-knop te klikken.

Stap 4

Ga nu terug naar het hoofdmenu Start. Typ de naam van het gevonden programma in de zoekbalk. Klik op de knop Zoeken. Verwijder het gevonden bestand. Om het systeem volledig te verwijderen van de bestanden die overblijven na het verwijderen van het spel, moet je de systeemregistervermeldingen wijzigen.

Stap 5

Keer terug naar het hoofdmenu Start om de registervermeldingen te herstellen. Ga naar het dialoogvenster Uitvoeren. Typ regedit op de regel Openen en start de Register-editor door op OK te klikken. Vouw de tak HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRunNevoDRM uit en verwijder de sleutel met de naam NevoDRM.

Stap 6

Start uw computer opnieuw op om wijzigingen op te slaan en toe te passen. De systeemfout "geen games geïnstalleerd" bestaat niet meer.

Aanbevolen: