Hoe Een I/O-fout Op Te Lossen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een I/O-fout Op Te Lossen?
Hoe Een I/O-fout Op Te Lossen?

Video: Hoe Een I/O-fout Op Te Lossen?

Video: Hoe Een I/O-fout Op Te Lossen?
Video: Epson Printer Error Codes: Meaning and Solutions 2024, Mei
Anonim

Als het besturingssysteem bij het kopiëren van gegevens van een optische schijf naar de harde schijf van een computer de fout "Het verzoek is niet uitgevoerd vanwege een invoer-/uitvoerfout op het apparaat" weergeeft en de bewerking onderbreekt, betekent dit dat Windows een formaat voor gegevensoverdracht dat niet wordt ondersteund door het apparaat (dat wil zeggen, de schijf).

Hoe een I/O-fout op te lossen?
Hoe een I/O-fout op te lossen?

instructies:

Stap 1

Ga naar het gedeelte "Apparaatbeheer" door met de rechtermuisknop op het pictogram op het bureaublad "Deze computer" te klikken en het item met dezelfde naam te selecteren in het menu dat verschijnt. Als een dergelijk item niet in het menu staat, klik dan op het opschrift "Control" en zoek de regel "Apparaatbeheer" aan de linkerkant van het venster "Control".

Stap 2

Zoek het item met betrekking tot apparaten gemarkeerd als IDE ATA / ATAPI. Klik met de linkermuisknop op het kleine driehoekje (of "plus"-teken), waarmee de inhoud van dit item wordt geopend. De coördinator geeft een lijst met kanalen weer. Selecteer een van de lijnen voor de optische-schijfverbinding. Dit kanaal wordt meestal het "Secundaire IDE-kanaal" genoemd. Klik met de rechtermuisknop op deze regel en selecteer "Eigenschappen". Ga vervolgens naar het tabblad "Extra parameters" in het venster dat wordt geopend en controleer of er een schijf in de lijst staat. Als de lijst leeg is, probeer dan de eigenschappen van een ander kanaal te openen.

Stap 3

Selecteer de optie "Alleen PIO" en ga akkoord met de wijzigingen door op de knop "OK" te klikken. Probeer opnieuw gegevens van schijf te kopiëren. Als de wijzigingen niet gunstig zijn en de fout blijft bestaan, probeer dan de instellingen voor een ander kanaal te gebruiken. Let goed op de wijzigingen die u aanbrengt op uw computer. Onzorgvuldigheid kan ernstige computerstoringen veroorzaken.

Stap 4

Vergeet ook niet uw computer opnieuw op te starten na het wijzigen van instellingen, aangezien het systeem alle parameters pas bijwerkt nadat de pc opnieuw is opgestart. Ondanks dat dit probleem wijdverbreid is over de hele wereld, is het met een paar operaties opgelost. Als u dergelijke problemen niet op uw computer kunt oplossen, neem dan contact op met een gespecialiseerd centrum voor hulp, maar u moet hiervoor betalen.

Aanbevolen: