Hoe U De Verversingssnelheid Van Uw Monitor Kunt Verhogen

Inhoudsopgave:

Hoe U De Verversingssnelheid Van Uw Monitor Kunt Verhogen
Hoe U De Verversingssnelheid Van Uw Monitor Kunt Verhogen

Video: Hoe U De Verversingssnelheid Van Uw Monitor Kunt Verhogen

Video: Hoe U De Verversingssnelheid Van Uw Monitor Kunt Verhogen
Video: How to Overclock Your Monitor! How to Increase Monitor Hz/Refresh Rate! More FPS!!! (Nvidia Tut) 2024, April
Anonim

Afhankelijk van de ingestelde vernieuwingsfrequentie kan het beeldscherm van de computer onaangenaam flikkeren - dit is een teken van een lage frequentie. De verversingssnelheid op de monitor wordt gemeten in hertz. U kunt de vernieuwingsfrequentie van het beeldscherm verhogen met behulp van standaard Windows-tools.

Hoe u de verversingssnelheid van uw monitor kunt verhogen
Hoe u de verversingssnelheid van uw monitor kunt verhogen

instructies:

Stap 1

In Windows XP / 2003: Om de vernieuwingsfrequentie van het scherm te wijzigen, opent u het contextmenu op het bureaublad en selecteert u het item Personalisatie. Selecteer in het venster dat verschijnt de link "Scherm" onderaan de linkerkolom in de "Zie. Zie ook Klik op het volgende niveau op de link "Schermresolutie aanpassen" in dezelfde linkerkolom. U opent het gedeelte over het wijzigen van de matrixresolutie. Zoek de link Geavanceerde opties op het scherm en klik erop. De applicatie met de eigenschappen wordt gestart. Selecteer het tabblad "Monitor" en klik in het gedeelte "Monitorinstellingen" op de vervolgkeuzelijst. Selecteer de maximale frequentie uit deze lijst en klik vervolgens op "Toepassen" en "OK". De frequentie wordt verhoogd.

Stap 2

In Windows Vista/7: Ga naar het bureaublad in "Beeldschermeigenschappen" door het contextmenu op te roepen door met de rechtermuisknop te klikken. Selecteer het tabblad "Geavanceerd" en ga naar het gedeelte "Monitor". Vink het vakje aan naast de tekst "Modus verbergen die het beeldscherm niet ondersteunt" en selecteer in de vervolgkeuzelijst de maximaal beschikbare frequentie. Klik vervolgens op "Toepassen" en "OK". De frequentie wordt gewijzigd in de ingestelde frequentie.

Stap 3

Vaak verandert de verversingssnelheid van het scherm niet bij laptops en is deze meestal 60 Hz. In dit geval is het niet mogelijk om de frequentie te verhogen.

Stap 4

De monitoren van pc's kunnen de "Standaard"-frequentie weergeven. Dit betekent dat de stuurprogramma's voor de videokaart niet op de computer zijn geïnstalleerd. U kunt ze installeren door ze te downloaden van de website van de fabrikant: www.nvidia.com (NVidia-videokaarten) en www.ati.com (ATI-videokaarten) De videostuurprogramma's worden geïnstalleerd zoals de gebruikelijke programma's onder Windows. Volg de instructies van de installatiewizard, voltooi de installatie en start uw computer opnieuw op, waarna u de verversingssnelheid van het scherm kunt aanpassen.

Aanbevolen: