Hoe De Schermfrequentie Te Verhogen

Inhoudsopgave:

Hoe De Schermfrequentie Te Verhogen
Hoe De Schermfrequentie Te Verhogen

Video: Hoe De Schermfrequentie Te Verhogen

Video: Hoe De Schermfrequentie Te Verhogen
Video: How to Overclock Your Monitor! How to Increase Monitor Hz/Refresh Rate! More FPS!!! (Nvidia Tut) 2024, Mei
Anonim

De frequentie van het flikkeren van het scherm moet alleen worden besproken voor eigenaren van CRT-monitoren (buis). Aangezien moderne fabrikanten voornamelijk vloeibaar-kristalmodificaties produceren. In het eerste geval vermindert het verhogen van de schermfrequentie de vermoeidheid van de ogen en voorkomt het hoofdpijn. U kunt onaangenaam flikkeren elimineren met behulp van standaardtools van het besturingssysteem.

Hoe de schermfrequentie te verhogen
Hoe de schermfrequentie te verhogen

Noodzakelijk

Computer met Windows XP-besturingssysteem, basis computervaardigheden

instructies:

Stap 1

Open de optie "eigenschappen" op het bureaublad door er met de rechtermuisknop op te klikken. Zoek in het geopende venster het tabblad "parameters" aan de rechterkant. Activeer de knop "Geavanceerd" (rechtsonder).

Stap 2

Er wordt een venster geopend met het standaardtabblad "Algemeen". Zoek het menu-item "monitor", dat het type en de parameters zal beschrijven. Selecteer in het tweede blok ("parameters") de schermverversingssnelheid die beschikbaar is voor uw monitor. Als u de mogelijkheden van uw apparatuur niet weet of niet zeker weet, gebruik dan de hulpfunctie "modi verbergen …" (u moet in het lege vierkant klikken). Als gevolg hiervan zullen modi die niet door uw monitor worden ondersteund, verdwijnen uit de vervolgkeuzelijst met frequenties.

Aanbevolen: