Hoe U Uw Skype-versie Kunt Bijwerken

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Skype-versie Kunt Bijwerken
Hoe U Uw Skype-versie Kunt Bijwerken

Video: Hoe U Uw Skype-versie Kunt Bijwerken

Video: Hoe U Uw Skype-versie Kunt Bijwerken
Video: How to Update Skype for Windows 2024, April
Anonim

Het populaire en geliefde computerprogramma Skype wordt voortdurend verbeterd. Er worden regelmatig nieuwe versies van de applicatie uitgebracht, gemoderniseerd voor meer gemak en gebruikerscomfort. Om ze te gebruiken, hoeft u alleen maar oude versies van het programma bij te werken.

Hoe u uw Skype-versie kunt bijwerken
Hoe u uw Skype-versie kunt bijwerken

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - oude versie van Skype;
  • - nieuwe versie van Skype.

instructies:

Stap 1

Als u Skype 4.x op uw computer hebt geïnstalleerd, moet het programma automatisch worden bijgewerkt naar versie 5.x (standaard). Als dit niet gebeurt, moet u de programmaversie geforceerd bijwerken. Open hiervoor het "Menu" en ga naar het gedeelte "Help".

Stap 2

Klik met de linkermuisknop op "Controleren op updates". Hoogstwaarschijnlijk kunnen de wijzigingen pas worden opgemerkt nadat het programma opnieuw is opgestart. De basisprincipes van het installeren van het programma blijven hetzelfde.

Stap 3

Onthoud dat de installatie van het programma in 2 fasen plaatsvindt. Download eerst een klein bestand, download het vervolgens en installeer de Skype-software. Om het programma te downloaden, gaat u naar de pagina met het adres www.skype.com/intl/ru/download/. Hier, op de officiële website van de programmaontwikkelaars, kunt u altijd gratis de nieuwste versie van Skype in het Russisch downloaden. Voor de veiligheid van uw computer is het beter om niet te proberen het programma op andere sites te downloaden, omdat er in dit geval geen garantie is dat het gedownloade bestand geen virussen zal bevatten.

Stap 4

Zoek naar de grote groene knop 'Nu downloaden'. Wanneer u erop klikt, wordt de gebruiker automatisch doorgestuurd naar de downloadpagina van de vereiste versie van het programma (de taal en versie van het besturingssysteem worden automatisch bepaald). Er verschijnt een venster waarin u wordt gevraagd het bestand op te slaan of uit te voeren.

Stap 5

Klik op "Opslaan" en wacht tot het bestand volledig is gedownload. Zodra het venster met een bericht over het voltooien van de download is gemarkeerd, klikt u op de knop "Uitvoeren". Daarna begint de installatie en download van het programma zelf.

Stap 6

Zorg ervoor dat de Skype-installatie met succes is voltooid. Controleer hiervoor de instellingen, zorg ervoor dat de contactenlijst ongewijzigd is opgeslagen.

Aanbevolen: