Hoe U Uw Computersoftware Kunt Bijwerken

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Computersoftware Kunt Bijwerken
Hoe U Uw Computersoftware Kunt Bijwerken

Video: Hoe U Uw Computersoftware Kunt Bijwerken

Video: Hoe U Uw Computersoftware Kunt Bijwerken
Video: Patiëntdossier bijwerken 2024, Mei
Anonim

Zelfs moderne versies van Windows-besturingssystemen bevatten bugs. Om ze op te lossen, brengt Microsoft regelmatig software-updates uit. Deze updates kunnen op verschillende manieren worden geïnstalleerd.

Hoe u uw computersoftware kunt bijwerken
Hoe u uw computersoftware kunt bijwerken

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Activeer eerst het automatische bestandsupdateprogramma voor het Windows-besturingssysteem. Log in op het besturingssysteem met een account met beheerdersrechten. Open het Configuratiescherm-menu.

Stap 2

Volg de link "Systeem en beveiliging". Selecteer het Windows Update-menu. Open het item "Parameterinstellingen". Als u een relatief krachtige computer gebruikt, schakelt u de functie "Updates automatisch installeren" in.

Stap 3

Onthoud dat wanneer u in deze modus werkt, de toepassing zelf belangrijke bestanden zal downloaden en installeren. Soms kan dit proces gepaard gaan met een herstart van de computer.

Stap 4

Als de pc constant wordt belast, wordt aanbevolen om de spaarmodus te gebruiken. Activeer de optie "Zoeken naar updates, maar ik maak de download- en installatiebeslissingen." Zo kunt u zelf het tijdstip kiezen om nieuwe systeemcomponenten te installeren.

Stap 5

Vink het vakje "Aanbevolen updates" aan om belangrijke, maar niet kritieke fouten in het besturingssysteem automatisch op te lossen. Klik op de OK-knop. En herstart je computer.

Stap 6

Als u de automatische OS-updatefunctie niet wilt gebruiken, volgt u deze procedure zelf. Open het Windows Update-menu. Klik op de knop Controleren op updates.

Stap 7

Wacht even terwijl u een lijst met beschikbare updates krijgt om te downloaden. Selecteer de benodigde bestandspakketten met vinkjes, bijvoorbeeld alleen kritische (belangrijke) updates.

Stap 8

Klik nu op de OK-knop. Wacht terwijl de gemarkeerde bestandsbundels worden gedownload en geïnstalleerd. Bevestig indien nodig het opnieuw opstarten van uw computer. Nadat de pc voor de eerste keer is ingeschakeld, worden enkele updates geïnstalleerd. Meestal duurt dit proces niet langer dan 10 minuten.

Aanbevolen: