Hoe U Videokaartstuurprogramma's Op Uw Computer Kunt Bijwerken

Inhoudsopgave:

Hoe U Videokaartstuurprogramma's Op Uw Computer Kunt Bijwerken
Hoe U Videokaartstuurprogramma's Op Uw Computer Kunt Bijwerken

Video: Hoe U Videokaartstuurprogramma's Op Uw Computer Kunt Bijwerken

Video: Hoe U Videokaartstuurprogramma's Op Uw Computer Kunt Bijwerken
Video: Schijfopruiming Windows 10 - How to (Consumentenbond) 2024, Mei
Anonim

Om de videokaart goed te laten werken, moet er speciale software in een personal computer worden geïnstalleerd. Deze applicatie bevat stuurprogrammabestanden en een hulpprogramma waarmee u de instellingen van de videoadapter kunt verfijnen.

Hoe u videokaartstuurprogramma's op uw computer kunt bijwerken
Hoe u videokaartstuurprogramma's op uw computer kunt bijwerken

Noodzakelijk

  • - Sam-stuurprogramma's;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Meestal is het eenvoudigweg onmogelijk om de juiste stuurprogramma's voor een videokaart te installeren met behulp van de tools van het Windows-besturingssysteem. Het is beter om deze optie in één keer te negeren. Zet uw pc aan en activeer uw internetverbinding.

Stap 2

Download en installeer Speccy. Dit hulpprogramma kan worden gedownload van de ontwikkelaarssite. Het is gratis voor thuisgebruik.

Stap 3

Start Speccy en open het menu "Beeldschermadapters". Noteer het model van de videokaart die in uw pc is geïnstalleerd. Bezoek de website van het bedrijf dat dit apparaat heeft ontwikkeld.

Stap 4

Meestal zijn de benodigde bestanden te vinden op de sites die aan het einde van het artikel worden vermeld. Volg een van deze links. De keuze van de site hangt af van de fabrikant van de videoadapter.

Stap 5

Open het menu "Downloads" en vul het formulier in. Houd er rekening mee dat het belangrijk is om niet alleen het model van de videokaart correct aan te geven, maar ook het besturingssysteem dat u op dit moment gebruikt. Let ook op de bitness van het besturingssysteem (32 of 64 bits).

Stap 6

Na het downloaden van het installatieprogramma, voer het uit. Volg het stapsgewijze menu om de software correct te installeren. Wacht op het bericht over de succesvolle integratie van de stuurprogramma's in het systeem. Start je computer opnieuw op.

Stap 7

In het geval dat u niet zelfstandig de benodigde stuurprogramma's kunt selecteren of het model van de videokaart niet kunt bepalen, gebruikt u het programma Sam Drivers. Download het van de ontwikkelaarssite.

Stap 8

Open dia-drv.exe en wacht even. De applicatie zoekt naar beschikbare apparaten en bepaalt welke programma's en stuurprogramma's moeten worden geïnstalleerd.

Stap 9

Vink de selectievakjes aan die betrekking hebben op videoadapters. Ze bevatten meestal het woord Video in de titel. Klik op de knop Installeren. Ga naar de stille software-updatemodus. Start uw computer opnieuw op nadat u klaar bent met het gebruik van de Sam Drivers-toepassing.

Aanbevolen: