Hoe U Uw Realtek-audiostuurprogramma Kunt Bijwerken

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Realtek-audiostuurprogramma Kunt Bijwerken
Hoe U Uw Realtek-audiostuurprogramma Kunt Bijwerken

Video: Hoe U Uw Realtek-audiostuurprogramma Kunt Bijwerken

Video: How to Update Realtek HD Audio Drivers on a Windows 10/11 PC 2022, December
Anonim

Geluidskaartstuurprogramma's zijn vereist om dit apparaat goed te laten werken. Meestal worden deze bestanden geïnstalleerd met de software die nodig is om het bord te beheren.

Hoe u uw Realtek-audiostuurprogramma kunt bijwerken
Hoe u uw Realtek-audiostuurprogramma kunt bijwerken

Het is nodig

Toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Als de stuurprogramma's op dit moment helemaal niet zijn geïnstalleerd, maak dan verbinding met internet en open apparaatbeheer van uw computer. Zoek de naam van uw audioadapter. Het wordt gemarkeerd met een uitroepteken. Klik erop met de rechtermuisknop. Selecteer in het vervolgkeuzemenu de actie Stuurprogramma's bijwerken.

Stap 2

Ga na het openen van een nieuw venster naar het item "Verbinding maken met internet om naar stuurprogramma's te zoeken". Wacht even voor het automatisch zoeken en installeren van de vereiste bestanden. Helaas werkt deze methode niet altijd. In dergelijke situaties is het raadzaam om zelfstandig te zoeken naar de bestanden die u nodig heeft.

Stap 3

In het geval van een geluidskaart van Realtek, kunt u het benodigde programma downloaden van de officiële website van dit bedrijf. Ga naar http://www.realtek.com/downloads. Beweeg de muisaanwijzer over randapparatuur-IC's van de computer. Selecteer het submenu PC Audio Codecs en beweeg de cursor over het item AC'97 of HD Audio (nieuwe modellen geluidskaarten). Selecteer software. Vink in het nieuwe menu het vakje aan naast Ik accepteer hierboven en klik op Volgende.

Stap 4

Nadat u naar een nieuwe pagina bent gegaan, selecteert u het besturingssysteem en het taalpakket dat u gebruikt. Download het voorgestelde programma. Installeer het en start uw computer opnieuw op. Als de geluidskaart daarna niet goed werkt, verwijder dan de geïnstalleerde componenten.

Stap 5

Selecteer een ander item (AC'97 of HD) en probeer het opnieuw. Als deze methode niet werkt, download dan het Driver Pack Solution-programma. Gebruik het om de vereiste stuurprogramma's te installeren. Meestal detecteert het hulpprogramma automatisch de bestanden die het nodig heeft. Problemen met de geluidskaart hebben geen invloed op de stabiliteit van het besturingssysteem als geheel, dus u hoeft geen herstelcontrolepunten te maken voordat u niet-geverifieerde stuurprogramma's installeert.

Populair per onderwerp