Hoe U Uw Diskettestuurprogramma Kunt Bijwerken

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Diskettestuurprogramma Kunt Bijwerken
Hoe U Uw Diskettestuurprogramma Kunt Bijwerken

Video: Hoe U Uw Diskettestuurprogramma Kunt Bijwerken

Video: Hoe U Uw Diskettestuurprogramma Kunt Bijwerken
Video: Floppy disk error it helper Hindi 2024, Mei
Anonim

Er zijn momenten waarop het systeem zonder reden stopt met het weergeven van de optische stations die erop zijn aangesloten. Dit kan gebeuren door een storing van het besturingssysteem, virussen of als gevolg van andere redenen die weinig van u afhankelijk zijn. In dit geval moet u de hardwareconfiguratie bijwerken, het apparaat opnieuw aansluiten en het stuurprogramma opnieuw installeren.

Hoe u uw diskettestuurprogramma kunt bijwerken
Hoe u uw diskettestuurprogramma kunt bijwerken

Het is nodig

computer, AIDA64 Extreme Edition-programma, internettoegang

instructies:

Stap 1

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer" en selecteer in het contextmenu dat verschijnt het tabblad "Eigenschappen" en daarin - het onderdeel "Apparaatbeheer". Er verschijnt een lijst met apparaten die op de computer zijn aangesloten. Klik met de rechtermuisknop op de bovenste regel en selecteer "Update hardware configuration" in het menu dat verschijnt.

Stap 2

Zoek dan de regel "DVD / CD-stations". Tegenover deze lijn staat een pijl. Klik erop met de rechtermuisknop, waarna een lijst met optische stations die op de computer zijn aangesloten, wordt geopend. Klik met de rechtermuisknop op de naam van de schijf. Het contextmenu van het apparaat verschijnt, waarin u "Stuurprogramma's bijwerken" selecteert. Selecteer in het volgende venster "Automatisch naar stuurprogramma's zoeken". De stuurprogramma's worden in het besturingssysteem gevonden en geïnstalleerd.

Stap 3

Als de benodigde stuurprogramma's niet automatisch door het besturingssysteem worden gevonden, moet u een extra programma gebruiken. Download de AIDA64 Extreme Edition-software. Installeer het programma op uw computer en voer het uit. Nadat het het systeem heeft gescand, ziet u dat het programmavenster in twee delen is opgesplitst.

Stap 4

Zoek in het linkerdeel van het programmavenster het onderdeel "Gegevens opslaan". In de buurt is er een pijl, door erop te klikken met de linkermuisknop opent u een extra lijst met apparaten. Selecteer "Optische stations" in deze lijst. Informatie over de schijven verschijnt aan de rechterkant van het programmavenster. Boven aan het venster vindt u informatie over de technische kenmerken van het apparaat, de mogelijkheden en een lijst met technologieën die dit apparaat ondersteunt. Helemaal onderaan het venster verschijnen internetlinks naar de website van de fabrikant. De link onderaan heet "Driver Update. Dubbelklik op deze link met de linkermuisknop. Er wordt een pagina geopend in uw internetbrowser waar u stuurprogramma's voor de optische drive kunt downloaden.

Aanbevolen: